Gabrijela u pripremama

Novopečena Miss povećala usnicu? "Ma neee, to je novo sjajilo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Adriatic Hrvatske priprema se za europski izbor. Gabrijela Periš pohodi teretanu pet puta tjedno, a čini se da se odlučila i na jedan mali zahvat.

Splitski filmski festival najstariji je međunarodni filmski medijski festival u Republici Hrvatskoj. Od 1996. godine privlači pažnju šarolikim programom u kojem uvijek ima za svakoga po nešto. Ni ovogodišnje izdanje ne zaostaje za prijašnjima. Na svečanom otvaranju susreli smo Miss Adriatic Hrvatske koja nam je otkrila tajne novog izgleda.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Gabrijela Periš priprema se svim snagama za izbor Miss Adriatic Europe. Fizičke pripreme ima pet puta tjedno. "Fizičke pripreme, teretana, i tako pet puta tjedno", otkriva. No osim teretane, lijepa Triljanka napravila je i jedan estetski zahvat. Njezine usne, naime, izgledaju znatno punije u odnosu na prije. "Što, usnice? Ma neee, to je novo sjajilo", kroz smijeh je rekla Periš.

Budući da smo ju sreli na filmskom festivalu, otkrila je i kako se ne bi libila odigrati ulogu negativke: "Uvijek bolje prolazi i mislim da bih je bolje skinula nego neku dobricu! Kada bi mi se pružila prilika, iskoristila bih je", zaključuje Periš.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene