izmislio stihove

Što će reći Grašo? Škoro zabezeknuo na Grašin veliki hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da Škoru baš i ne zanima glazbeni opus splitskog pjevača, barem ako je suditi prema ovoj snimci.

Pjevač Miroslav Škoro gostovao je ovog tjedna u emisiji Petkom s Petkom. Poznatom pjevaču domaćini Mia Kovačić i Dalibor Petko pripremili su razne izazove. Jedan od njih bio je i "Ne zaboravi stihove", točnije "Nadopuni stihove". Riječ je o izazovu u kojem je bend započeo pjesmu naših poznatih izvođača, a Škoro je, kad su stali, trebao nastaviti.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Najviše problema Škoro je imao s pjesmom Petra Graše "Moje zlato". Iako je to Grašin veliki hit, čini se da Škoru baš i ne zanima glazbeni opus splitskog pjevača.

Iz nezgodne situacije Škoro se pokušao izvući svojom domišljatošću pa je stihove "Tko će nego ja moje zlato ljubit" dovršio riječima "Neće nitko, ja ću ga ubit". I izazvao salve smijeha u studiju.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene