Koncert u Lisinskom

Bez njegovih pjesama nema ni vjenčanja - Jeste li znali da ON stoji iza njih?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro kreće u još jedan glazbeni pohod. Ovog puta vratit će se u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. A za sve posjetitelje pripremio je pravu poslasticu.

Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. No sada priprema nešto posebno. Nakon 17 godina Miroslav Škoro vraća se u Lisinski. 'Prekrasan koncert iz 98-godine i eto prije nego što postane taj doživljaj punoljetan, sad ćemo napraviti još jedan', poručio je Škoro kojemu je onaj prethodni nastup ostao u posebnom sjećanju. 'Dogodilo se to da mi je majka umrla nekoliko dana prije koncerta i taj koncert je na neki način to i označilo, u tom nekom emotivnom smislu. Međutim, specifično je to, isto da poslije toga nikad nisam pravio tamburaške koncerte. Ja sam se okrenuo više jednom drugom glazbenom izričaju, gdje je tambura imala nekakvo svoje mjesto, bila je dio instrumentarija', rekao je glazbenik.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Miroslav Škoro nastupa s novim projektom "Sokak bez imena" u Lisinskom

Ovog puta, na svoj specifičan i šarmantan način ispričati priču o klincu iz Višnjevca čiji su dalmatinski korijeni vodili kroz život njegovu slavonsku dušu. Iako su iza njega mnogi nastupi, ima tremu prije koncerta u Lisinskom. Iza Miroslava Škore 30 je godina duga karijera, u kojoj se našlo mnogo anegdota. Ali najčešće mu se događa da ljudi ne znaju da je on autor nekih pjesama - A bila je situacija da čak ni prateći pjevači nisu znali da su neke pjesme njegove! 'Krenuli pjevat Otvor ženu kapiju i Neka sam isti ko stari moj, Mata i tako dalje, onda je ona mene pozvala sa strane i rekla a zašto mi pjevamo ove pisme s pireva', sjeća se Škoro. I tako je gotovo svako vjenčanje postalo nezamislivo bez neke njegove pjesme.

Neizbježna tema, o kojoj se posljednjih dana mnogo govorilo, bilo je i ukidanje 19 kategorija nagrade Porin. Među kojima je i ona za Hit godine, nagradu koju je Škoro osvajao čak dva puta, za pjesme Svetinja i Milo moje. 'To je nagrada koja se u principu pretvorila u Ljubav i zlobu. I pretvorila se u ono tko s kim prije pije kavu. I to je nagrada koja ne uvažava stvarnost u kojoj se nalazi', kaže Škoro čiji cijeli intervju možete pogledati u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene