Godine im ne mogu ništa

Eliksir mladosti mu je i 42 godine mlađa supruga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miro Ungar ljubi 42 godine mlađu ženu, dok je Miroslavu Blaževiću najgore spominjanje mirovine. Špiro Guberina obožava se družiti s mladim ljudima - a svima je zajednička jedna stvar - godine.

Godine su u njihovom slučaju samo broj, i to uistinu ne izgovaramo kao floskulu. Petorica poznatih muškaraca prešla je osamdesetu, a svi su u izvrsnoj formi. Neki od njih rade i nakon davno zaslužene mirovine.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno OVO SMO ČEKALI Ćiro napokon progovorio i o seksu

Miro Ungar jedan je od onih koji su ušli u klub 80 plus, a to nikada ne bismo rekli. Na proslavi 60 godina karijere svojom je kondicijom posramio i dvostruko mlađe kolege. Vježbanje, dobri geni, vedar duh njegova su tajna, a ne šteti imati i 42 godine mlađu suprugu kao eliksir mladosti. "Naravno da dobro utječe na mene, samo što ona nije prije u tom showbizzu bila pa se teško nosi sa svakodnevnim stresovima koje mi imamo", otkrio je Miro svojedobno.

Koliko je sport važan za vitalnost, zna i Josip Gjergja Pino, zadarska košarkaška legenda koji još uvijek pet dana u tjednu provodi na terenu. Odmah bismo potpisali njegovu vitalnost i formu jer gospodin i danas nekoliko puta tjedno trenira.

Miroslav Blažević Ćiro još je jedan od onih koji fascinantno dobro nose svoje godine. Kada ga vidite kako skakuće po travnjaku, malo tko bi mu dao 82 godine. Spominjanje mirovine pred ovim je čovjekom smrtni grijeh, a mnogi ni danas ne mogu dokučiti tajnu njegova uspjeha.

Ni Drago Diklić se ne da. Zagrebački zlatni dečko, neokrunjeni kralj evergreena, šarmer... Teško je ne nizati komplimente u slučaju Drage Diklića, a činjenica je i da je on u klubu 80 plus te je još uvijek itekako aktivan i nastupa.

Špiro Guberina je još jedan od onih kojima godine ne mogu ništa. 84 godine su mu tek, i zaslužan je zaista za brojne minute smijeha u našim životima. Još uvijek je veseo, aktivan i vitalan te se obožava družiti s mladim ljudima. Osim toga, radi s puno ljubavi i strasti, što je također jedna od tajni njegovog uspjeha. Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene