Međunarodni dan ljubljenja jučer je obilježen i u Zagrebu, i to službenim otvorenjem 'Mjesta za poljubac' na vidikovcu ispred kule Lotrščak.


Simbolično je označeno mjesto koje će turiste i slučajne prolaznike potaknuti da zastanu, zagrle dragu osobu i poklone joj poljubac. Ljubav rado širi, i to brojnim poljupcima, glumica Mirna Medaković.

Vezani članci Dvojica muškaraca pokušala su strgnuti LGBT zastavu - 3 Dvojica vandala pokušala strgnuti duginu zastavu. Slučajno ih snimile kamere pa su dali petama vjetra. A onda je sve vidjela i policija Prebrojavanje glasova Prebrojeni svi listići: Pogledajte kako nakon izborne noći stoje stvari u četiri velika grada

Mirna Medaković nakon udaje: 'Moj Hrvoje pun je razumijevanja i podrške, zato ga i volim'

'Volim ljubit djecu, volim ljubit svoje roditelje, volim ljubit svog muža', priča zvijezda serije 'Kud puklo da puklo', a da je poljubac moćno oružje, Mirna je otkrila još kao dijete – no važnost poljubaca ne smanjuje se s godinama.
 
'Uvijek je lijepo dobit poljubac i primit poljubac, tak da ono to mislim da je rješenje za sve', kaže Mirna. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook