Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cro Cop je progovorio o svojem sljedećem izazovu u UFC-u te priznao da njegova obitelj vrlo teško i stresno podnosi njegove mečeve.


Cro Cop će 28. studenog u Seoulu nastupiti u svojem drugom meču nakon povratka u UFC. Dok čeka priliku za osvetu velikanima koji su mu nanijeli poraze, borit će se protiv njemu relativno nepoznatog Amerikanca Anthonyja Hamiltona, koji je šest godina mlađi od njega, ali i desetak centimetara viši i teži.

Je li mu ovo najopasniji protivnik? Pjevačica izazvala Mirka Filipovića!

Vezani članci Slika nije dostupna "Cro Cop" poludio nakon vijesti o svirepom zločinu i puštanju osumjičenog iz pritvora: "Koje smo mi smeće od pravne države..." Slika nije dostupna CRO COP LJUT ZBOG ERDOGANA: 'Ovakav doček se može doživjeti samo u pri**zdini'

'Nema tu nikakvog podcjenjivanja, niti sam ja ikad ijednog protivnika podcijenio. Na kraju krajeva čovjek je mlađi, teži, viši, moram biti spreman maksimalno. Vjerujem u svoju pobjedu, ali da bi je izborio moram biti maksimalno spreman. Nakon toga idemo na treću na kojoj će sigurno biti netko od onih ljudi s kojima se ja želim boriti, koji su na takozvanoj listi mojoj bili kad sam dogovarao s UFC-om nastup', rekao je Filipović.

Cro Cop je priznao da njegovi najbliži vrlo teško podnose njegove borbe: 'Za sve članove obitelji je to iznimno stresno, nije to nažalost ili sreću, tenis. Ja tenis obožavam, ali u tenisu se najgore može dogoditi da vas u genitalije pogodi loptica kod nekog lošeg serviranja. Na kraju se rukujete s čovjekom, ako izgubite slegnete ramenima i za tri dana je novi meč. Ovdje se doslovce može glava izgubiti', rekao je Mirko.

Mirko kaže kako će nakon završetka karijere razmisliti hoće li otvarati svoju školu MMA borbe, a tvrdi da ne bi želio da njegovi sinovi Ivan i Filip krenu njegovim stopama.

Što je još Cro Cop otkrio pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook