Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cro Cop je progovorio o svojem sljedećem izazovu u UFC-u te priznao da njegova obitelj vrlo teško i stresno podnosi njegove mečeve.


Cro Cop će 28. studenog u Seoulu nastupiti u svojem drugom meču nakon povratka u UFC. Dok čeka priliku za osvetu velikanima koji su mu nanijeli poraze, borit će se protiv njemu relativno nepoznatog Amerikanca Anthonyja Hamiltona, koji je šest godina mlađi od njega, ali i desetak centimetara viši i teži.

Je li mu ovo najopasniji protivnik? Pjevačica izazvala Mirka Filipovića!

Vezani članci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković otvorila je srce i otkrila nam neke dosad nepoznate detalje iz svog života

'Nema tu nikakvog podcjenjivanja, niti sam ja ikad ijednog protivnika podcijenio. Na kraju krajeva čovjek je mlađi, teži, viši, moram biti spreman maksimalno. Vjerujem u svoju pobjedu, ali da bi je izborio moram biti maksimalno spreman. Nakon toga idemo na treću na kojoj će sigurno biti netko od onih ljudi s kojima se ja želim boriti, koji su na takozvanoj listi mojoj bili kad sam dogovarao s UFC-om nastup', rekao je Filipović.

Cro Cop je priznao da njegovi najbliži vrlo teško podnose njegove borbe: 'Za sve članove obitelji je to iznimno stresno, nije to nažalost ili sreću, tenis. Ja tenis obožavam, ali u tenisu se najgore može dogoditi da vas u genitalije pogodi loptica kod nekog lošeg serviranja. Na kraju se rukujete s čovjekom, ako izgubite slegnete ramenima i za tri dana je novi meč. Ovdje se doslovce može glava izgubiti', rekao je Mirko.

Mirko kaže kako će nakon završetka karijere razmisliti hoće li otvarati svoju školu MMA borbe, a tvrdi da ne bi želio da njegovi sinovi Ivan i Filip krenu njegovim stopama.

Što je još Cro Cop otkrio pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook