Mirela Holy progovorila je o svojoj skandaloznoj knjizi. Mnogima se neće svidjeti to što će unutra pisati.


Novopečena majka Kristina Bradač otkrila nam je kako se nosi s prvim mjesecima majčinstva, dok je Mirela Holy priznala da će njezina knjiga podići pravu buru na političkoj sceni. Poznate smo dame sreli na otvaranju jednog sasvim drugačijeg kina u Zagrebu.

Vezani članci Marija Škaričić - 3 Marija Škaričić o odnosu s Goranom Navojecem: "Mi dobro funkcioniramo kao partneri, baš je dobar kolega" Đana Smajo - 2 Sinovi Tomislava Mrduljaša i Gibonnia te mlada Đana predvodnici su novog glazbenog vala

"Ovo mi je prvi javni izlazak tako da malo mi je i čudno. Pa je, teško mi se odvajati, nisam još dugo, po pola sata, sat vremena, danas ću možda malo duže", priča Kristina Bradač. Novopečena mama uživa u upoznavanju svoje toliko dugo iščekivane bebe. "Sad sam super, malo sam na početku bila uplašena, imala sam takvu tremu od nje, ali sad smo se opustile i stvarno uživamo. Moram alarm navijati da se budim da je hranim dok ne dobije na kilaži. Teško je svaki put kad taj alarm zazvoni, ali čim nju vidim, ma to je slatka muka", kaže Bradač.

A Mirela Holy progovorila je o svojoj knjizi, koja izaziva pravu buru u javnosti. "Nekako se stvara dojam da je knjiga jako skandalozna i tračerska, knjiga je jako edukativna, ali vjerujem da se mnogima neće svidjeti zato što će se osjetiti pogođenima, ali ako će utjecati na političku kulturu kod nas, ja ću biti zadovoljna", priča Holy. A motiv za ogoliti političare do kraja, crno na bijelo zaista je jednostavan. "Pa zato što sam luda vjerojatno", zaključuje Holy.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.