Beogradski ženski bend 'Ministarke', koje su hit duetom 'Uno momento' sa Severinom pokorile regiju, svoj prvi intervju za hrvatske medije dale su ekskluzivno pred našim kamerama inMagazina.


Članice beogradskog sastava Ministarke, posljednjih mjeseci žive svoj san! Njihov duet sa Severinom, megahit 'Uno momento'' obara sve rekorde u regiji, na internetu je preslušan čak 23 milijuna puta.

Mišo Kovač: 'Severina je apsolutna zvijezda na području Balkana'

Vezani članci Slika nije dostupna Mokri pozdrav s mora: Seve potpuno opuštena i bez šminke Slika nije dostupna Najpopularniji YouTube video u Hrvatskoj će vas itekako iznenaditi!

Popularna Splićanka na njih je, kažu, ostavila snažan dojam i udijelila im zlata vrijedne savjete. 'Prelijepa žena i čovjek, što se kaže pravi profesionalac. Jako opuštena, jako prirodna, a ispred kamera zvijer', kaže Edita Aradinović iz Ministarki o Severini. Nova ženska senzacija zapalila je regiju, a iako postoje tek godinu dana i imaju 3 snimljene pjesme, prepoznaju ih od Vardara do Triglava. Iako zajedno provode gotovo 24 sata na dan, ove simpatične i glazbeno obrazovane djevojke se nikad nisu posvađale.

Nakon dueta sa Severinom i Acom Pejovićem, ovaj glazbeni projekt poznatih producenata Filipa Miletića i Miloša Roganovića radi na svojem albumu prvijencu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati do kraja godine.

Za razliku od mnogih, ove djevojke su karijeru odlučile graditi prvenstveno svojim hitovima, a ne privatnim životom. Zato svakako zaslužuju palac gore. 'Trudit ćemo se da ostanemo jake, da ostanemo tako dobre i kvalitetne, ustvari sve bolje i bolje, ne može da bude gore sigurno', poručile su djevojke čiji untervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook