Tvoje lice zvuči poznato

VIDEO Minea postala muškarac kojeg bi svaka majka poželjela za zeta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izvrsni i zabavni nastupi te fascinantne transformacije obilježili su prvi nastavak showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!

Sjajnom reinterpretacijom popularnog Jole i njegova hita 'Nosi mi se bijela boja' Minea je odnijela pobjedu u prvoj emisiji zabavno-glazbenog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

Jolin specifični smiješak u potpunosti je osvojio publiku, a popularna se pjevačica toliko uživjela u ulogu da je preuzela čak i kavalirske manire.

POBJEDNIČKI NASTUP POGLEDAJTE OVDJE!

Članove žirija osvojio je i Baby Dooks. Hrapavi glas i scenske pokrete Joea Cockera preuzeo je bez problema. Sjajni Mario Petreković je i više nego uspješno izveo pjesmu 'Profesor Jakov'. Vanda Winter izvrsno se snašla u ulozi Britney Spears. Složenu koreografiju i jedinstvenu boju glasa savršeno je pogodila.

VIDEO: Minea oduševila izvedbom popularnog Joleta!

Andrea Andrassy žiri je iznenadila uvjerljivom izvedbom, kako ju je opisala, lijene Lane del Rey. A priliku da utjelovljenjem legendarnog Miše Kovača otvori show, pripala je Giulianu. Nastup, naravno, nije prošao bez tipičnih Mišinih pokreta, a pri osmišljavanju izgleda pazilo se na svaki detalj.

Ronald Braus je emotivno utjelovio Toma Jonesa. Izvedbu je publika nagradila gromoglasnim pljeskom, a od ženskog dijela stiglo je i - donje rublje.

Bujnim poprsjem te frizurom, ali i sjajnim scenskim nastupom, Jasna Palić Picukarić nakratko je postala Dolly Parton. Iako je od žirija i sunatjecatelja dobila ukupno najmanji broj bodova, tijekom njezina nastupa nisu skidali osmijeh s lica.

A kako bi se i sami okušali u reinterpretacijama, u nove su uloge uskočili i članovi žirija. Tako je svoje glumačko i pjevačko umijeće kao Elvis Presley pokazao Goran Navojec. Sandra Bagarić utjelovila je najplaviju plavušu na svijetu Marilyn Monroe, a Tomo in der Muhlen vještinu sviranja gitare pokazao je kao Slash.

Novčani iznos od 10 000 kuna koji Nova TV donira humanitarnoj udruzi prema odabiru pobjednika večeri, Minea je namijenila Hrvatskoj udruzi za školovanje pasa vodiča i mobilitet. A svi su natjecatelji fotoruletom već dobili nove radne zadatke. Tako ćemo u sljedećoj emisiji Jasnu Palić Picukarić gledati kao Jessicu Rabbit, Ronalda Brausa kao Robbieja Williamsa, Giuliana kao Amy Winehouse, a Andreu Andrassy kao Olivera Dragojevića. Vanda Winter utjelovit će Zdravka Čolića, Mario Petreković Beyonce, Baby Dooks Marinu Perazić, a Minea Nancy Sinatru. Tko će ovoga puta biti najuspješniji, provjerite već u nedjelju.

Cijelu epizodu pogledajte na platformi OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene