Legenda!

Milo Hrnić o legendarnim brkovima, pjevanju serenada pod prozorom buduće supruge i druženju s Oliverom

Milo Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Milo Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Milo Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Milo Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Milo i Dubravka Hrnić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Pjevač Milo Hrnić, koji svojim bezvremenskim hitovima oduševljava sve generacije, upustio se u novi projekt. Želja mu je napraviti album nezaboravnih hitova. Osim o glazbi, razgovarali smo i o brkovima, usporedbama s Matom Mišom Kovačem i druženjima s Oliverom.

Glazba Mile Hrnića univerzalni je ključ koji spaja različite generacije. ''Golubice bijela'', ''Vrati se'', ''Dalmacijo ljubav si vječna'' - tek su neki od hitova pjevača, prepoznatljivog po raskopčanoj košulji i, naravno, brkovima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

Naime, jednom kad ih je obrijao, prepao je susjedu. 

''Istina. Opet bih ih obrijao samo onog trenutka čim prestanem pjevati'', rekao nam je. 

Brkovi ga prate još od sedamdesetih, kada se profesionalno počeo baviti glazbom.

''U to doba su brkovi bili u Beatlesima na veliko i to je bila ta moda tog trena. Kako onda, tako su i danas ostali na meni, ali moram ih brijati. Tko zna koliko bi inače bili dugi'', objašnjava nam. 

Vjerojatno su upravo brkovi krivi za česte usporedbe dubrovačke legende s još jednom legendom. Zato nam je rekao što misli o šali koja je nedavno kružila internetom - majica s njegovim likom, a iznad piše Mate Mišo Kovač. 

''Da vam kažem, ja spadam u tu kategoriju pjevača koji su omiljeni i čije se pjesme pjevaju. Ja sam slične stvari već vidio i pokazivao na bini. To je spontano i ljudi se zafrkavaju na svoj način'', kaže. 

Kada je na pozornici, zaboravi šale na svoj račun, jer energija koju prenosi na publiku, sve stavlja u drugi plan.

''Ja dajem sebe cijelog taj dan, ne jedem, samo pjevam, uvijek se isto pripremam za koncert bez obzira na to gdje sam'', tvrdi. 

Iako stalno nastupa, Milo je uspio snimiti već osam pjesama za novi album. Inspirirali su ga tekstovi mladog Bračanina koji su, kaže, čista poezija. A poezija i romantika uvijek su bile dio života ovog romantičnog Dubrovčanina koji je još kao mladić pjevao serenade sa svojom srednjoškolskom klapom ispod prozora svoje buduće supruge Dubravke, s kojom će u prosincu proslaviti zlatni pir.

Vijest koja ga je strašno pogodila odlazak je legendarnog Olivera Dragojevića, s kojim je kratko svirao u Dubrovačkim trubadurima. Pjesma i zezancija obilježile su njihova brojna druženja i zajedničke turneje.

''Sve u životu me na njega podsjeća. Na neku dragost, milost, veselost, izvrsno raspoloženje. Teško mi je palo. Ja sam u biti čovjek s puno energije, ali jako senzibilan. Pratio sam sva ova događanja, i jako su mi teško pala. Nisam htio biti ni sa suprugom u društvu, sve mi je smetalo. Čovjek tek na kraju shvati koliko je život zapravo podcijenjen. On je bio vrhunski'', priča nam Milo. 

Što nam je još rekao, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene