Nije im dosadno!

Mia Dimšić otkrila detalje privatnih druženja s Hanom Huljić i Domenicom, ponekad se i ne razumiju, ali...

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić +0 Mia Dimšić - 3 Galerija

Naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica Mia Dimšić vratila se iz Londona, Amsterdama i Tel Aviva gdje je s obožavateljima Eurosonga lobirala za Hrvatsku. Objavila je i službeni videospot za pjesmu Guilty, a očekivanja, detalje scenskog nastupa i sočne zakulisne eurovizijske priče otkrila je Davoru Gariću.

Mia Dimšić ovih dana ima gusto popunjeno raspored, ali umor joj se u očima ne vidi. Bila je u Tel Avivu, Jeruzalemu, Amsterdamu, Londonu, posvuda.

Pogledaj i ovo Hana Huljić dobro se provela Osvanula fotografija Hane Huljić iz izlaska s društvom, evo tko ju je uspio malo odvojiti od kćerkice Albe!

"Dobra šminka čini čuda! Da, stvarno sam bila svuda i sutra ću već biti u Madridu", otkrila je Mia.

A dosad je upoznala i neke svoje konkurente, između ostalih i srpsku predstavnicu Konstraktu s kojom se i sprijateljila.

"Volim tako javno reći kada nešto osjećam, a baš sam nekako znala da će mi se ona svidjeti. To se totalno pokazalo točno i djelovala mi je tamo kao najnormalnija osoba, toliko prizemljena, jednostavna i naravno, prepametna", otkrila je Mia.

"Guilty Pleasure" je dobio i hrvatsku verziju naziva "Netko drugi". Video spot je sniman u Osijeku kako bi cijela Europa vidjela njegove ljepote.

"Da, i prvi noćni spot. Mislim da je Osijek posebno lijep, a još ljepši noću", smatra Mia.

Otkrila je i hoće li na eurovizijskoj pozornici biti sama ili će joj netko praviti društvo.

"Bit ću u društvu dodatne ekipe, to sad moram otkriti, ali neću reći što će točno biti. Priča će pratiti poruku pjesme i tu neku ljubavnu, romantičnu, sanjivu notu pjesme", najavila je.

Mia je jako dobra prijateljica s Hanom Huljić i Domenicom Žuvelom, a svakoj se u životu događaju trenutačno neke lude stvari. Evo o čemu pričaju kada se nađu njih tri.

"Sada svaka priča svoje, a ova druga nema pojma o čemu treća priča, haha! Ali baš mi je nekako drago i što je Hani bio poseban dan kada je meni bila Dora, istovremeno je Domenica stvarno dugo maštala o "Plesu sa zvijezdama i onda su je pozvali. Tako da neke super, super stvari nam se događaju", otkrila je Mia.

Ljeto nam je svakim danom sve bliže, a evo što si je ona zacrtala za to godišnje doba, ali i do 2025. ili do 2030. godine.

"Svakako imam želju izdati album na engleskom jeziku o čemu već sto godina pričam, ali sada su pjesme spremne i sve, i stalno nema smisla odgađati", zaključila je.

Mia ima u planu i pokoravanje europske i svjetske scene i to ne krije, a hoće li mijenjati ime za te potrebe?

"Sada će to pomalo krenut, onda će polako ići uzlaznom putanjom pa u nekom trenutku bum, eksplodirati. Ja ću uvijek biti Mia Dimšić, mislim da to ime nekako ne možeš smišljati nego se nekako mora dogoditi", najavila je.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Nekad i sad Bila je jedna od naših najljepših glumica, a onda se odlučila zarediti: Živi u najvećem siromaštvu i samo rijetki znaju gdje je točno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene