Od viška glava ne boli

PONOVNO LJUBI? Ljubav je dovodi do gubitka razuma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarna glumica otkrila je je li zaljubljena, ali progovorila i o starenju te višku kilograma.

O strahovima, muškarcima, ljubavima putem interneta, ali i nemilosrdnim godinama koje lete, u svojoj biografskoj monodrami ''Sve što sam prešutjela'' progovara Mia Begović. Zavirili smo na jednu od proba, a Mia nam je povjerila da nije diva naviknuta na luksuz, već obična žena koja voli ćevape.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

Mnogi je doživljavaju kao divu no ona je obična svakodnevna žena koja voli ćevape - tvrdi ova temperamentna crvenokosa u svojoj monodrami. ''Da vide da to nije neka sa Jovankinom frizurom, već da je češće ovakva, normalna, koja dijeli sve one strahove o celulitu, stomačiću, ljubavima, ljubavi preko interneta'', kazala je Mia.

Na kazališnim daskama ni u privatnom životu za nju nema tabu-tema. ''20 godina sam imala problem sa manjkom kila pa valjda je sad u redu da sad 20 godina imam malo problemčića s viškom. Kako ja sebi volim tepat, to me izvlači često'', priznaje legendarna glumica.

U 30-godišnji radni staž ove glumice ulaze i kilogram dva viška i bore kojih se ne srami. ''One su sastavni dio mene, namučila sam se ja da ih dobijem. Još sam uvijek u toj fazi što ne znači da ću biti vječno u toj fazi. Ako mi počnu smetati, prionut ću ja za nekim jačim sredstvima osim krema'', kazala je glumica koja i dalje izgleda besprijekorno.

Iako se šuška da Mia ponovno ljubi, nije nam otkrila detalje. Muškarac koji će pratiti njezin tempo... ''Mora biti duhovit. Da sve što ja kažem uzima sa dozicom humora, velikom dozom humora i mora biti zaigran'', otkrila je glumica.

Njezini se prijatelji šale da od ljubavi Mia potpuno izgubi razum pa je bolje da se ne zaljubljuje. ''U Ustavu Republike Hrvatske mora pisati 'Mia Begović ne smije se zaljubiti'! Jednostavno jer meni moja emocija preuzme moj racio'', priznala je Mia samo za IN magazin, a što je još rekla pogledajte u videoprilogu.

Što nam je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene