Op Op

Najseksi Hrvatica uz koju se ne vežu skandali - Provjerite zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezino lice često možete vidjeti u videospotovima domaćih glazbenih zvijezda.

Iako ne voli davati intervjue, 26-godišnja Bračanka sa zagrebačkom adresom, koja je lani proglašena najseksi Hrvaticom, a ove godine prvom pratiljom Miss Universe Hrvatske, raspričala se za In Magazin.

Pogledaj i ovo Ivana Paris Glasujte u anketi Dok se traži nova Miss Universe, prisjetili smo se svih dosadašnjih pobjednica, koja vam je bila najljepša?

26-godišnja Bračanka sa zagrebačkom adresom Meri Benčić ponos je i dika svojeg otoka, a iako ima pregršt modnih uspjeha, nikad se nije previše pojavljivala u medijima i uz njezino se ime ne vežu skandali.

'Nikad nisam htjela sebe dovest u situaciju, pazila sam na to da se ne piše loše, ipak je to otok i stvarno ne želim sebi tu reputaciju. A ja kad dođem na otok, ne znam, ja sam onda druga ja, ha ha, ja sam tu dite s Brača i to je to', kaže Meri.

Čime se zabavljaju vlasnice najseksi tijela? Evo odgovora!

Merin streloviti modni uzlet započeo je prije 4 godine, kada je na jednom izboru ponijela titulu Miss fotogeničnosti, nakon čega je vrlo brzo postala zaštitno lice brojnih kampanja. Lani je proglašena najseksi Hrvaticom, a na tome se nije zaustavila, već je pokorila i istanbulsku modnu scenu.

'Praktički pola godine sam provela tamo, bila sam 3 puta. Onako prvi put sam bila 2 i pol mjeseca i stvarno sam radila gotovo svaki dan i eto, iskreno, nisam Istanbula stigla ni vidjet kako treba', kaže Meri.

Djevojka koju modni fotografi i dizajneri jednostavno obožavaju, kaže, svoju besprijekornu liniju i ten, prije svega zahvaljuje genima.

'Ja sam ono tipična Dalmatinka, nije baš da volim vježbat, moram priznat. Volim se zdravo hranit, obožavam voće, povrće, ribu, maslinovo ulje', priznaje.

U Lijepoj našoj ima previše onih koji odrade jednu reviju i sebe nazivaju modelom, smatra Meri, bez koje ne može proći nijedan važniji domaći modni događaj.

Modni svijet donio joj je i najbolju prijateljicu, bivšu Miss Hrvatske Katarinu Prnjak. Njih dvije su već godinama nerazdvojne cimerice.

'To je u biti blagoslov u ovome svemu skupa, jer lijepo je imat osobu koja ti pomaže, koja će ti dat dobronamjeran savjet, koja ti neće onako kad je ili ja ili ti napravit nešto da ti napakosti, da te smakne ha ha. Desila se situacija da je bilo ili ja ili ona za jedan posao, mi se onda jednostavno mičemo, jer ništa nije vrijedno prijateljstva', objašnjava.

Prva pratilja ovogodišnjeg izbora za Miss Universe Hrvatske ovog se ljeta okušala u novoj ulozi, radeći kao PR jednog kluba u Supetru.

Najdraži Merin hobi je jahanje koje je, kaže, najbolje opušta.

'Prije sam imala i svog konja i onda bih ja i najbolji prijatelj, nakon plaže bi svi otišli kući ili na piće, a mi bi onako u mome mjestu, tu na Braču, on bi došao sa svojim konjem i onda bi mi malo po šumi jahali. Mislim, predivno, taj mir, to nitko ne može platit', kaže Meri.

Iako obožava tetovaže, ima samo jednu.

'Imala sam takve napadaje, da bih valjda na čelo bila istetovirala nešto u nekim momentima. Dakle, nije bilo bitno što, stvarno je zarazno, ali onda ipak ne, sama bih sebi govorila, Meri, smiri se, dosta ti je jedna, ali vrijedna i to je to. Ono što si htjela, to si stavila i amen', priznaje

Simpatična Bračanka je, na žalost mnogih mladića, otkrila da je već dugo zauzeta.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene