Izabrana je nova Miss Universe Hrvatske, no najviše pažnje je bilo usredotočeno na bivšu misicu, Melitu Fabečić koja se udala za ukrajinskog bogataša.


Dvadesetu godinu za redom Hrvatska je izabrala svoju Miss Universe. Traže se zamamne obline, a estetske operacije nisu na odmet. No, najviše pozornosti ipak je plijenila bivša Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić, koja je nakon udaje za 25 godina starijeg ukrajinskog bogataša Aleksandra Onyshenka, uzela njegovo prezime.

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći" Maja Šuput Nekad je glazbenicima bilo ispod časti pjevati na vjenčanjima, no danas su rijetki oni koji nisu zapjevali na nečijoj svadbi

O svojoj bračnoj idili ne voli pričati, 'pa rekla sam o privatnosti neću ništa, baš ništa, jer ne smijem. Svi me kače na to, ali ne želim'. No, otkrila je čime se uz karijeru planira baviti, a više o tome saznajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr