Melita je inMagazinu ispričala kakav plasman očekuje, zašto je uzbuđena te otkrila još brojne zanimljivosti!


Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić jučer je otputovala na svjetski izbor. Mladoj Meliti ovo je prvo putovanje avionom, ali nije to jedini razlog zbog kojeg je, kad smo je ispraćali u zračnoj luci, bila uzbuđena.

>> Melita Fabečić otputovala na svjetski izbor Miss Universe

Vezani članci Slika nije dostupna Skandal Kraljice Hrvatske: Izbor zaustavila policija zbog dojave o bombi! Slika nije dostupna VIDEO Kamerama je inače pristup strogo zabranjen - ali ne i za nas!

Melita je inMagazinu ispričala i kakav plasman očekuje na natjecanju te što je spakirala u tri velika kofera koja je sa sobom ponijela na put.

'Pripremala se jesam pa ćemo vidjeti sada. Bilo je naporno, skoro svaki dan obaveze, ali nadam se da će biti dobro. Što ste konkretno vježbali? Sve i svašta! Vježbala sam u teretani, vježbala sam jezik, naravno da se bolje snalazim', otkrila je Melita za inMagazina.

Nacionalni kostim, tradicionalnu alkarsku nošnju, izradila je poznata dizajnerica Mina Petra, a Hrvatska turistička zajednica pripremila je i 90 poklona koje će Melita darovati svim kandidatkinjama. Dobra vijest je ta da je mnogobrojni svjetski portali koji prate izbore ljepote svrstavaju među favoritkinje.
 

Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook