Miss Universe Hrvatske 2013.

Ona je hrvatska Adriana Lima - i ima velike planove!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Universe Hrvatske 2013., dvadesetogodišnja Melita Fabečić živi na relaciji Milano - Zagreb i zaposlenija je nego ikad. Zagrepčanka koja očarava svojom ljepotom nevjerojatno liči manekenki Adriani Limi.

Melita Fabečić otkrila je da njezino srce spremno za nove ljubavne izazove no muškarac koji će je osvoijti nema nimalo lak zadatak! 'Privlače me inteligentni tipovi no dečki ne mogu pratiti moj tempo', rekla je tamnokosa ljepotica. Njezin san je postati Victoria's Secret anđelica.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrila brojne zanimljivosti Melita Fabečić s tri velika kofera odletjela na izbor za Miss Universe!

Pokušavate pronaći manu ovoj ljepotici? Javite nam ako uspijete! 20-godišnja Zagrepčanka Melita Fabečić svojom ljepotom začara u trenutku pa ne čudi činjenica da je već snimala editorijale za prestižne modne časopise, proglašena je najljepšom Hrvaticom, a ponijela je i titulu Miss Universe Hrvatske.

Bivše misice skovale plan: Tko će biti nova najljepša Hrvatica?

'Bila sam baš nespremna jer sam imala tek nepunih 18 godina. Pobijedila sam, sve su kamere bile na meni. Bio je baš ono šok. Jedna je cura otkazala i ja sam trebala uskočiti. Pošto su već sve cure iz agencije bila na tom izbiru rekli su mi Melita, ajde, još imaš taj broj cipela jer su Kraljevići naručili taj broj cipela pa su mi irekli ajde to zamjeni pa možeš nazad', prisjeća se Melita.

To je za nju značilo povratak u Milano gdje živi i radi već nekoliko godina.

'Jao, Talijani su fenomenlani. Uvijek ''que bella'', uvijek ta energija, prevelika i predobra, znači pozitiva na svakom koraku. Osjećam tu Italiju, to je tako nekako...baš ljubav', kaže Melita.

Iako je tek malo ozbiljnije zakoračila u svijet modelinga, Melita ne krije svoje velike planove. Jedan od njih je postati Victoria's Secret anđelica.

'Ja mislim da je to san svake cure. Naravno, i moj. Ja bih htjela što dalje ići u tom smislu. Naravno da se nadam da će me netko otkriti, da će nečije oko pasti baš na mene'.

Što je još otkrila lijepa Melita, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene