On je za sve kriv

Supruga Harisa Džinovića otkrila tajnu uspjeha! Njezine su haljine nosile Sharon Stone i Jennifer Lopez

Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Melina, supruga Harisa Džinovića, niže uspjeh za uspjehom.

Kad ste jedna od najdražih dizajnerica zvijezdama poput Sharon Stone i Jennifer Lopez, znate da ste uspjeli. A upravo se to ostvarilo Melini, supruzi slavnog pjevača Harisa Džinovića. Njezine haljine nose i Mariah Carey, Sofija Vergara i Britney Spears.

Pogledaj i ovo Haris i Melina Džinović - 1 tvrdi da je bila ljubomorna Haris Džinović opet opleo po bivšoj supruzi: ''Pitao sam je hoće li da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu umjesto lososa''

''J.Lo nam je za brend izuzetno važna. Odmah nakon Sharon Stone počela je nositi moje modele. Uz njih dvije vežem početak inozemnog posla. Mislim da tu ima 40 zvijezda A liste'', otkrila je Melina Džinović.

Kaže kako su joj se u životu često dogodile slučajnosti koje je znala pametno iskoristiti. Sve je počelo telefonskim pozivom glumačke dive Sharon Stone.

''Šest mjeseci sam provela ublačeći samo nju i putujući s njom. To mi je bilo drago i bitno privatno. Ona je fascinantna žena. Iz tog posla je nastalo prijateljstvo'', govori Melina čije haljine nose i Mariah Carey, Britney Spears, Paris Hilton, Sofia Vergara i mnoge druge.

Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Melina bi rado odjenula Cindy Crawford jer je ona njezinu suprugu najljepša žena na svijetu. Sve poslovne odluke donose zajedno, a osim što je iznimno ponosan na njezin poslovni uspjeh, ona iskreno priznaje kako joj je upravo on omogućio da živi ugodan život, poput onog iz bajke.

 

Ono što se ne zna jest to da je suprug velika pokretačka snaga, ja nisam bila toliki vizionar kad sam dobila neke prilike. Nisam se usudila to iskoristiti, on je to htio, i poslovne odluke su njegove tako da odluke koje sam ja htjela donijeti bile su loše, a one koje je on htio pokazale su se ispravne'', otkriva Melina svoju tajnu uspjeha.

Svoj brak naziva savršenim jer, bez obzira na posao, obitelj joj je na prvom mjestu. Tajna skladnog braka jest u tome, kaže, što nemaju tajni.

Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Melina svoje haljine prodaje u Brazilu, Americi, Njemačkoj, Španjolskoj, Azerbajdžanu, Kataru, Kuvajtu, Trinidadu i Tobagu te Istanbulu. Iako je razlika u godinama između Harisa i nje 30 godina, savršeno se nadopunjuju, i poslovno i privatno, pa vjerujemo da oboje žive svoj san.

Što je još otkrila Melina, pogledajte u video prilogu. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene