Na škakljiva pitanja u našim ''Paprenim kuglicama'' ovaj put odgovaraju Mejaši. Simpatični tamburaši otkrili su nam detalje o svojim ljubavnim životima, što do sada nismo znali, a i dobro će vas nasmijati svojim odgovorima.

Galerija


Na početku razgovora Davor Garić naglasio je da se kad se spomenu Mejaši odmah pomisli na fine dečke, iz finih obitelji, pa da zato sigurno postoji nešto što su možda zataškali od medija.

Vezani članci Mejaši Sve je spremno za dolazak prinove u Mejašima, ali nije sve tako bajno kad su pripreme za vjenčanje u pitanju Mejaši Pjevača Mejaša ljuta djevojka izbacila iz kuće: Odveo ju na stadion i pred navijačima joj priredio šok

''Misliš nešto što ni mama ne smije znat? Ma nadam se da nismo'', našalili su se dečki, pa prvo počeli odgovarati na ili/ili pitanja.

Otkrili su nam vole li više kulen ili oradu, ali su isto tako morali odabrati između škakljive dvojke ili silikonske četvorke, mise zornice i partyja do jutra te romantične večere s njom ili utakmice s dečkima.

Naš Davor dečke je zamolio i da jednim zemljopisnim pojmom opišu svoj trenutačni ljubavni život, a birati su mogli između suhe pustinje, mirne rječice i tropske džungle.

Tko se od njih usudio odgovoriti i što su nam dečki sve otkrili, pogledajte u našem videoprilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.