Škakljiva pitanja

Mejaši su nam otkrili detalje o ljubavnim životima, ali i još pokoji detalj koji o njima nismo znali

Mejaši izvlače paprene kuglice (Foto: IN Magazin) Mejaši izvlače paprene kuglice (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mejaši izvlače paprene kuglice (Foto: IN Magazin) Mejaši izvlače paprene kuglice (Foto: IN Magazin) Mejaši (Foto: PR) Mejaši (Foto: PR) Mejaši (Foto: PR) Mejaši (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mejaši (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija

Na škakljiva pitanja u našim ''Paprenim kuglicama'' ovaj put odgovaraju Mejaši. Simpatični tamburaši otkrili su nam detalje o svojim ljubavnim životima, što do sada nismo znali, a i dobro će vas nasmijati svojim odgovorima.

Na početku razgovora Davor Garić naglasio je da se kad se spomenu Mejaši odmah pomisli na fine dečke, iz finih obitelji, pa da zato sigurno postoji nešto što su možda zataškali od medija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mejaši - 4 Lijepa vijest! Pjevač omiljenog domaćeg benda podijelio je veliki razlog za slavlje, a priznaje da ga je malo i strah: "Napokon! Napokon!''

''Misliš nešto što ni mama ne smije znat? Ma nadam se da nismo'', našalili su se dečki, pa prvo počeli odgovarati na ili/ili pitanja.

Otkrili su nam vole li više kulen ili oradu, ali su isto tako morali odabrati između škakljive dvojke ili silikonske četvorke, mise zornice i partyja do jutra te romantične večere s njom ili utakmice s dečkima.

Naš Davor dečke je zamolio i da jednim zemljopisnim pojmom opišu svoj trenutačni ljubavni život, a birati su mogli između suhe pustinje, mirne rječice i tropske džungle.

Tko se od njih usudio odgovoriti i što su nam dečki sve otkrili, pogledajte u našem videoprilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene