BAŠ SU VRAŽJI

BILO JE TU SVEGA 6 muškaraca i 7 djevojaka! Što se to sve događalo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vole ih Đakovčanke, ali i dame iz cijele Lijepe naše.

Mejaši nas svojim specifičnim pristupom tamburici uveseljavaju punih deset godina. Ovih su dana objavili album pomalo provokativnog naziva ''Sexy ritam''.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Ja mislim da možemo bit ponosni, baš sam malo prolazio kroz album i kad gledam svaku pjesmu zasebno, pa pogledam poglede na YouTubeu, za mladi bend kao što smo mi, ja mislim da možemo pogledat gore i reći hvala Bogu da je tako", kažu Mejaši.

U ''Sexy ritmu'' zapjevali su i zaplesali s Đakovčankama. Pitamo se što se događalo iza kulisa na snimanju njihova posljednjeg videouratka, a što nije uhvatilo oko kamere. "Nemoj ni probati zamisliti što se dogodi  kad se nađe 6 kršnih momaka s 7 ili 8 cura, pa kad se tu možda malo i popije", govore tamburaši. 



Vole ih Đakovčanke, ali i dame iz cijele Lijepe naše. "Moram biti diskretan, ne smijem to ovako otvoreno govoriti. Sve ih volim, sve su mi divne!", govore.  Na upit tko ipak najviše grudnjaka baca, Mejaši imaju spreman odgovor. "Grudnjake su nekada bacali, sad se same bacaju", kažu kroz smijeh. 

Ipak, one najvatrenije obožavateljice ostat će razočarane. Šuška se da su Nikola i Edo do ušiju zaljubljeni u svoje bolje polovice. Mejaše čeka užurbani prosinac, a, tko zna, možda hitove s novog albuma uskoro zasviraju i na svadbi nekog od svojih članova.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene