Dalibor Petko i Mejaši tako su prije nekoliko godina iznenadili predivnog Karla! Danas je on sedmaš, a u emisiji "Petkom s Petkom" prisjetio se iznenađenja života!


U ovotjednom izdanju showa "Petkom s Petkom" Dalibor Petko ugostio je grupu "Mejaši". Dečki iz popularnog benda oduševili su svojom neposrednošću, ali ovog puta sve simpatije osvojio je njihov najveći obožavatelj, učenik sedmog razreda - Karlo Hruškač. Prisjetio se Petko u emisiji trenuktka kad je iznenadio Karla u njegovom domu. Na vrata mu je, naime, banuo u društvu "Mejaša", a reakcija je zaista neprocjenjiva.

Ovog puta Karlo je stigao kod Petka u goste. Ovaj bistri i preslatki dječak osvojo je simpatije tad, ali i sad. Pristojni Karlo prepričao je Minei kako je to bilo kad je otvorio vrata, a pred njim njegov omiljeni bend! "Osjećaj je bio, najprije šok, a onda je bilo sve laganije i opuštenije. Srčeko je lupalo sto na sat", dodao je. "Nisam znao što se događa. Brzo sam se ubacio u ritam. Prvo sam mislio da li bih plakao, a onda sam se odlučio zapjevati s njima", dodao je! Otkrio je Petku i ima li curu, a što je još rekao ovaj preslatki dječak, pogledajte u prilogu IN magazina.

In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Mejaši i Karlo Hruškač (Screenshot: Video)