Pijanka

Mejaši: 'Najbolji je spoj alkohola i ljubavi. To ide jedno s drugim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi tamburaši iz Varaždina, poznati kao Mejaši, ekskluzivno su otkrili detalje svojeg novog videospota za pjesmu ''Pijanka''. Priznali su nam da su često pijani, ali od ljubavi, što kaže i njihova nova pjesma.

Mejaši imaju svoj novi as iz rukava kojim će rasplesati ljeto. Premijerno gledate kadrove njihova novog videospota ''Pijanka''.

Pogledaj i ovo Mejaši - 1 ''izgledalo je gadno...'' Mejaši kreću na treću australsku turneju: Koja iskustva u zemlji klokana više ne namjeravaju ponoviti?

'Zašto baš pijanka? O čemu ćemo drugo pjevati, ipak smo mi mladi a i nekako je najbolji spoj alkohola i ljubavi. Ja mislim da to uvijek ide jedno s drugim i svi smo barem jenput popili zbog ljubavi i pretvorili se u onog bedastog klauna kao što je na spotu', rekao je Edo Drakulić.

Mejaši vs. MEAŠI - Tko je tko?

'Brzi ritam se ipak pokazao kao neka dobitna kombinacija, pošto na našim nastupima publika nekako se najbolje na to raspleše', rekao je Nikola Bosilj.

Natrpan poslovni raspored ovim Varaždincima ne ostavlja previše vremena za razuzdane noćne zabave, no pamte dane kad su na plesnom podiju često dočekali zoru.

A zašto bi ih svaka majka poželjela za zetove, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene