inteligentne i pametne

Žrtve manipulacije! "Žene nama manipuliraju, mi smo glupa stvorenja''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One vrte muškarce oko malog prsta i ne susprežu ni pred čim kako bi došle do svojeg cilja.

Današnji se muškarac od onog pećinskog u nekim segmentima uopće ne razlikuje. Mnogi smatraju da pokraj sebe moraju imati krhku ženicu kako bi bili macho. On bi donio ulov u pećinu i bio njezin princ i spasitelj. Upravo tu slabost muškog roda neke dame mudro koriste kako bi manipulirale svojom jačom polovicom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

„Žene nama manipuliraju bez problema, mi smo jako glupa stvorenja. Ovo ''Je li žena ikad tobom manipulirala?'' je pitanje kao je li sunce izlazi na istoku?! Da, manipulirate, mi to znamo ali ne možemo se obraniti“, kaže radijskih voditelj Daniel Bilić.

„To su jedne vrlo inteligentne i pametne žene. Treba si posložiti stvari u životu tako da ne radiš ništa, da netko drugi sve radi za tebe, treba doći do tog cilja“, smatra Nives.

Mazne manipulatorice, kako smo nazvali dame koje svojom glumom da su bespomoćnice ovisne o čvrstoj muškoj ruci, vrlo proračunato vrte muškarce oko malog prsta. Današnje manipulatorice su poput urbanih hijena. Proračunate i organizirane. Lociraju dobro situiranog muškarca, daju mu osjećaj da je on veliki lovac te da ne mogu bez njega i voila, plan je uspio. „Treba se rodit za to, majke mi. Ja ne znam, sve nešto sebe analiziram, što to meni fali da ja to moram sve sama da radim, a ne znam tako mi Bog dodijelio ulogu“, kaže Neda Ukraden.

Zasljepljeni leptirićima u trbuhu, mnogi muškarci ni ne slute da su žrtve manipulacije. „Strah bi me bilo čini mi se takve žene jer ne znaš što očekivati, to je ona santa leda u koju se Titanic zaletio, vidiš samo onaj mali dio, a u biti je dolje svašta“, napominje Bilić.

A kakve su naše sugovornice manipulatorice? „Ja sam inače dosta mila i umiljata tako da ljudi možda sami po sebi vole meni napraviti nešto slijepo, ali s druge strane ne osjećaju se iskorišteno zato što ja to vraćam 150%“, pravda se Nives Celzijus.


„Ja bih htjela nešto odigrat i odglumiti ali se onda vrati ta moja osobnost i sve padne u vodu“, iskrena je Ivana Mišerić. Ako ipak naletite na maznu manipulatoricu, cijenjeni muškarci, potrudite se da, kada dajete, i vi dobijete nešto zauzvrat.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.  IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene