Maturalna večera

Luda noć: 'Imala sam mini haljinu iz Pariza, onda smo se presvukli u - trenirke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko je na zabavi bio u trenirci, tko samo sjedio za stolom, a tko uopće nije otišao na maturalnu večer – otkrile su nam domaće zvijezde!

Volani, šljokice, šlepovi, saten, organdi... Mnoge maturantice ovih dana u potrazi su za savršenom haljinom za maturalnu večer. I dok bi neki od nas svoja izdanja najradije izbrisali iz sjećanja, domaće zvijezde svoje odjevne kombinacije mogle bi odjenuti i danas.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Maja Šuput o strastvenom poljupcu s maturantom: 'Rekao je da sam ljubav njegovog života!'

Maturalna zabava Maje Šuput trajala je čak tri dana. A uvijek dotjerana pjevačica za tu se priliku čak presvukla u - trenirku!

'Mama mi je kupila jednu prekrasnu haljinu u Parizu, tako da sam imala nekakvu mini haljinicu. Mama mi je napravila frizuru i šminku i došao je dečko po mene, iz razreda, koji mi je tad bio dečko. Do tri ujutro smo svi bili normalni, onda smo se presvukli u trenirke, partijali do šest', ispričala je pred našim kamerama Maja Šuput. 'Moj razred, mi smo bili zaljubljeni sami u sebe. Imali smo 22 cure i 22 dečka i svaki dečko je otišao po jednu curu doma. Užasno smo bili ono, kak bi rekla, jako smo se voljeli i bilo je tu jako puno ljubavi. Međusobno, to su se svi sa svima unakrsno izljubili. Ja nisam', sjeća se pjevačica.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Rasplesala se nije Andrea Andrassy, kojoj je zabava draža - za stolom. No neki kraj srednje škole nisu uspjeli proslaviti. 'Nisam bio na svojoj maturalnoj večeri zato što se nismo uspjeli baš dogovorit oko toga kako bi ta maturska večera izgledala. Mislim da se ona na kraju ipak održala ali bez mene', sjeća se Miran Kurspahić.

Maturalna večer danas je jedna od najvažnijih u životu mladića i djevojaka. Posebno se ulaže u izgled, a za idealnu haljinu troše se tisuće kuna. No nekada nije bilo tako. U kakvom god izdanju bili, svi se slažu - to je noć koja se nikad ne zaboravlja.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene