Slavni glumac Matthew Modine stao je pred kameru Ivane Nanut i priznao zanimljive detalje iz svog privatnog života.

Galerija


Iako svoj privatni život brižljivo čuva od očiju javnosti , holivudski glumac Matthew  Modine je ipak za IN Magazin progovorio o svojoj obitelji, privatnim detaljima, te filmskim počecima. Na njegov glumački poziv utjecao je otac budući da je bio upravitelj kina na otvorenome. ''Ta su kina sigurno utjecala na moj život. Kada je bio mlađi brinuo se hoće li primiti poziv koji odlučuje o njegovom životu, no te brige su sada iza njega. ''Čitao sam da nikad ne počnete živjeti dok ne prihvatite vlastitu smrt. Tu neiminovnost. Ako znate da više nećemo proživjeti ovaj trenutak, zašto ga potratiti?'', rekao je Matthew.

Matthew Modine (Screnshoot: IN Magazin)
Matthew Modine (Screnshoot: IN Magazin)

Neimenovna je i karma koja je pogodila slavnog glumca. Modine je otkrio kako u slobodno vrijeme voli voziti skateboard. ''Ali netko mi ga je ukrao dok me nije bilo. Popeo se preko ograde i ukrao ga. Kad sam bio tinejdžer, i ja sam krao. To je karma. Osveta'', zaključio je Matthew.

Matthew Modine, Ivana N anut (Screnshoot: IN Magazin)
Matthew Modine, Ivana Nanut (Screnshoot: IN Magazin)

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.