Zlatni Dvori i Tvoje lice zvuči poznato - vole se javno.


I ove jeseni, u vaše domove putem malih ekrana ulazimo u različitim zabavnim formatima, a da njihov uspjeh nije slučajan potvrdili su nam i glavni protagonisti Farme, Zlatnih Dvora i showa Tvoje lice zvuči poznato.

Vezani članci Mario Valentić - 4 Valentić pokazao da je uvijek pravo vrijeme za ovakva darivanja, pohvalio se značajnim jubilejem Marina Orsag - 3 Domaća komičarka obilježila poseban događaj i nasmijala fanove urnebesnim videom: "Da smo što prije skupa"

Što joj je donijelo iskustvo na Farmi otkrila nam je naša Mia Kovačić.
 "Mogu piliti, mogu nacjepat, mogu s motorkom, mogu voziti traktor, šta je tek sljedeće? Bring it on!", smije se Mia.

No i kad ih ne snimaju naše kamere, vaša omiljena lica s malih ekrana, druže se i u privatno. "Kolege podržavam, pogotovo na TLZP-u, stvarno se divim njihovim vještinama jer to je nekakva malo drukčija vještina koju čovjek treba pokazati, tako da ima tu svega i svačega", otkriva Matko Knešaurek iz Zlatnih Dvora.

"Meni nije problem hodati u štiklama, malo sad ovo zvuči, zato što igram u Mamma Miji. Tako da nije to problem, a što se Farme tiče, volio bi iskusiti, volim selo, i odrastao sam jedan period, kad sam bio mali dečko, na selu, cijepanje drva, hranjenje živina, to mi nije ništa strano, zašto ne?", govori Matko. 

Petru Kraljev iznenadio je uspjeh pjesme Premija koju je premijerno otpjevala u Zlatnim Dvorima.

"Pogotovo zato što je to bilo moje prvo pjevačko iskustvo, mislila sam da ja to nikako neću uspjeti, ali drago mi je da se pjesma sluša, ali evo, sad je to već otpjevala Maja Šuput i sasvim sigurno da ti klikovi sada idu puno više i puno brže nego kad sam ja to pjevala", smatra Petra. 

Tko bi se još volio okušati u drugim formatima i koji muškarac tvrdi da se dobro snalazi na štiklama provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.