Što je in?

Hrvatski dizajneri otkrili svoje prijedloge za intimna vjenčanja i kakve su vjenčanice danas najtraženije

Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 14 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 14 In Magazin 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 1 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 2 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 3 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 4 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 5 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 6 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 7 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 8 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 9 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 10 +4 Hrvatski dizajneri i glamurozne vjenčanice - 11 Galerija

Od početka svjetske pandemije promijenile su nam se mnoge životne navike. Jedna od njih su svakako velika, glamurozna vjenčanja. Proslave su sada mnogo intimnije, a novim vremenima prilagodili su se i hrvatski dizajneri. Njihove prijedloge za mladenke otkriva Ana Vela.

Ako ste, poput nas, pomislili kako se mladenke u novonastaloj situaciji odlučuju za jednostavnije vjenčanice, varate se. Matija Vuica otkriva da su i dalje najtraženije glamurozne kreacije.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Cure ne odustaju od vela, ovaj je u kombinaciji s rajfom koji je apsolutni hit ove sezone i u dnevnim kombinacijama", otkrila nam je Matija.

Osobito su traženi dugi rukavi.

"Ponekad me to iznenadi jer traže ih i za ljeto. Ja sam napravila ove koji su u stilu osamdesetih, gore su široki pa se sužavaju. Također traže da su haljine sprijeda zatvorene, dekolte je prekriven čipkom, a leđa su s druge strane otvorena duboko", izjavila je Matija.

Za glamur je uvijek i Marko Grubnić. Iako je poznat po tome što prati trendove, zaobilazi ih kada kreira vjenčanice.

"Prilagodim, nešto uzmem neke sitnice što smatram da bi trebali, ipak živimo u vremenu u kojem živimo ali ta haljina, vjenčanica, mora biti bezvremenska to je osnovno pravilo kojim se ja vodim", objasnio je Marko.

Uvijek poštuje mladenkinu želju, ali osobno ne misli da vjenčanica mora nužno biti bijele boje.

"Ajmo reći da smo mi ipak na kraju dana vrlo tradicionalna zemlja i ja to volim, ja poštujem tu tradiciju i ja volim da se poštuju i nekakvi naši običaji koji su potpuno različiti od Dalmacije do Slavonije. Ja uvijek kad pričam o vjenčanjima se nekako sav naježim jer zaista volim ta vjenčanja", priznaje Marko.

Svaka je mladenka posebna pa su tako i njegovi savjeti različiti. Ne "bježi" ni od neobičnih stajlinga kakve je pokazao u kampanji.

"Napravili smo jedan potpuno neobičan stajling, koristili smo crne dijelove, koristili smo vrlo neuobičajene detalje kad je riječ o vjenčanju, ali namjerno sam to napravio čisto kako bi ljudi vidjeli koliko prostora te haljine u stvari ostavljaju za stajling", objasnio je Marko.

Za dašak "zlatnog doba" Hollywooda uvijek je raspoložen Ivica Skoko.

"Ovo je jedna romantična vjenčanica. Krinolina koja je napravaljena od laserski rezanih leptira ukrašena je čipkom ručno izrađenom u gornjem dijelu. Ovo je jedna sirena 3D uzorka i jedna klasična haljina s pomaknutim mašnama i dubokim dekolteom, u biti koji je ukras cijele kreacije", objasnio je Ivica.

Traže se klasične, raskošne haljine, a kako bi se i uz duboki dekolte mladenka osjećala ugodno zaslužna je mreža u boji kože.

"Koja je skroz prozirna i prijanja na svaku boju kože i stapa se s njom tako da na fotografijama super izgleda, a i jako je bitno da mladenka nema taj dan nikakvih problema da ne bi ispalo nešto ili da se ne bi osjećala ugodno", pojasnio je.

Brojne mladenke u ovim "neobičnim" uvjetima odlučuju se za nekoć "neobično" odijelo.

"Bilo da govorimo o ovakvom običnom odijelu, bilo da govorimo o smoking bijelom šljokastom ili čipkanom odijelu", kaže Ivan Friščić.

Mišljenja je kako će im popularnost samo rasti.

"Mislim da je to nekakav trenutak u kojem žena možda želi ili biti ravnopravna muškarcu ili se ne osjeća dobro u haljini. Može biti hrpa nekakvih faktora i razloga, ali to je jednostavno jednako lijep komad kao što je i vjenčanica", zaključio je Ivan.

A evo i savjeta kada su u pitanju kume.

"Pošto su danas mladenke sve više u jednostavnim haljinama i kume bi se mogle tome prilagoditi pa recimo jedna kratka haljina s lijepim dekolteom koja je svečana i poslije se može puno nositi bi bila vrlo prikladna", kaže Aleksandra Dojčinović.

Crno bijela haljina nudi brojne opcije za staling.

"Za svečanu varijantu ćemo je nositi uz sandalice, a za večernji izlazak čak i uz čizmice", savjetuje Aleksandra.

Bez obzira je li odabir mladenke glamurozan ili jednostavan, svim mladencima želimo puno sreće u zajedničkom životu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić prva pobjednica TLZP-a! - 5 +0 Lu Jakelić Celebrity Naša pjevačica postala je Severina, na Instagramu najavljuje nevjerojatnu transformaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene