Čestitamo

SAMO RIJEČI HVALE 'Ona je žena koja nas prati, žena koja je u svakom trenutku uz nas'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezine haljine obožavaju Severina, Zrinka Cvitešić i Helen Mirren. Podjednako oduševljenje izazivaju na domaćim i svjetskim crvenim tepisima.

Zbog svega ovoga 35 godina blještave karijere omiljene domaće modne dizajnerice zaslužuje slavlje u velikom stilu. Pogledajte tko je sve dobio pozivnice za glamurozno slavlje u zagrebačkom HNK-a.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Poznata lica ovakav događaj jednostavno nisu mogla zaobići. Poznate dame došle su biti viđene, ali i vidjeti Matijine fantastične kreacije. Među poznatim damama bile su tu Severina, Nikolina Ristović, Maja Šuput, Ivana Banfić i mnoge druge ljubiteljice visoke mode.

Nikolina Ristović prisjeća se 80-tih kao doba bezbrižnosti, mladenaštva i dobre glazbe. Ivana Banfić se pak pronašla tek u 90-tima. Lana Biondić izjavila je kako je Matija jedini razlog iz kojeg ona ustaje iz kreveta u pet popodne i dolazi na reviju.

'Ona je žena koja nas prati, žena koja je u svakom trenutku uz nas i kao kreatorica i kao prijatelj', rekla je glumica Nives Ivanković koja je zbog revije doputovala iz Splita. Alka Vuica zbog Matije je doletjela iz Sarajeva. Otkrila je i to kako se na benzinskoj postaji presvukla.


IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene