Naš hrabri voditelj

Svi ga znaju kao ljubitelja brze vožnje, no rijetki su upoznati s njegovom borbom s ''tihim ubojicom''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Lovrec - 1 Matija Lovrec - 2 Matija Lovrec Matija Lovrec i Helena Bradvica - 1 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 2 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 3 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 4 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 5 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 6 Matija Lovrec +3 Matija Lovrec Galerija

Matiju Lovreca svi poznaju kao ljubitelja brze vožnje, no rjeđe ga znaju po njegovoj borbi s 'tihim ubojicom'. U posljednjih 15 godina preživio je čak 17 moždanih udara. Zato mu potpuno vjerujemo kada kaže kako je svako jutro, kada otvori oči, zahvalan što je živ.

Urednik, voditelj, moderator, otac, dreser pasa, a odnedavno i natjecatelj u showu ''Ples sa zvijezdama''.  Sve je to Matija Lovrec unatoč tome što je u posljednjih 15 godina imao 17 moždanih udara. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama: Ispali Matija i Helena - 1 Što nas novo čeka? Filmska plesna večer završila ispadanjem Matije i Helene, Asimu je sreću donijela zamjena plesne partnerice!

''Prva dijagnoza je aneurizma bazilarne arterije, a druga je tia, tranzitorna ishemijska ataka u multipliciranim oblicima'', objasnio je Matija te se prisjetio da je nakon prvog moždanog udara na Hitnu došao s motorom. 

''Nisu me odmah najozbiljnije shvatili, ali onda kad su vidjeli i kad sam im definirao što sam prošao i koji su to bili simptomi, onda sam ostao dva tjedna na svim istraživanjima, pretragama i svemu ostalom'', objasnio je. 

O svemu što je prošao priča s dozom duhovitosti, otkud crpi pozitivnu energiju?

''Nema razloga biti pesimističan. u svemu treba gledati neki optimizam. Na kraju krajeva, dobra je stvar što ja ovdje sjedim i pričam s vama'', zaključio je Lovrec. 

Koliko ga je bolest promijenila?

''Pa promijenila me. Nakon 30 godina prestao sam pušiti, to je najveća promjena'', otkrio je. 

''Svaki dan živiš, jednom umireš. Dakle, pripremi se da ti ne bude žao uživati u životu, ne divljački, nego s osmijehom biti prema svojoj okolini, pozitivni. Onda nas ta okolina voli i mi volimo nju'', zaključio je Matija. 

Cijeli razgovor s njim pogledajte u prilogu In magazina!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 5 Nekad i sad Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene