Svako ljeto treba svoj soundtrack, a čini se kako smo već dobili pjesmu koja će ove sezone biti upravo to - glazbena podloga za razigrano doba. Za prvi pravi ovogodišnji ljetni hit ''Zaplesala je s ljetom'' zaslužni su Matija Cvek i Marko Kutlić. Kako se zakuhala ova vruća suradnja, tko je u dvojcu majstor plesnog pokreta te bez kakvih savjeta djevojaka momci ne izlaze iz kuće, otkrila je Aleksandra Keresman.

Galerija


Ovi su stihovi, tvrdi Marko, kao početak glazbene priče, nekoliko godina spremni čekali pravi trenutak ili još bolje pravu osobu, koja će je završiti. I tu na scenu stupa Matija Cvek.

Vezani članci Matija Cvek - 1 Vodimo vas iza kulisa 68. izdanja Zagrebačkog festivala: U backstageu sve vrvi od zanimljivih priča naših zvijezda! Dalibor Petko, Matija Cvek i Marko Kutlić Matija Cvek i Marko Kutlić otpjevali viralan hit ‘Miki Milane’, a evo što im je još "smjestio" Dalibor Petko

"Onda je on još malo ubacio svoje čarolije, taj tekst je završio, doradio ga, ubacio svoje fore poput brončana skulptura s letećeg tanjura spustila se meni na dlan. Što ja sad pjevam", izjavio je Marko.

Tako je nastao hit "Zaplesala je s ljetom“, kao stvoren za duge ljetne rasplesane večeri. A plesnim podijem, nema sumnje, momci vladaju gotovo jednako dobro kao mikrofonom.

A osim za pjesmu, ples i uživanje na plaži, ljeto je jednostavno kao stvoreno za vruće romanse.

"Ja ću se braniti šutnjom. A ne, lijepe su te ljetne romanse, one prošle koje su se dogodile, rado ih se sjetim još dok sam bio klinac", priznao je Marko.

Sretno zaljubljeni momci, obojica u vezama s glazbenicama, uživaju u svim prednostima veze, poput one da uvijek imaju spremne stilistice.

"Ja nikad ne izađem iz kuće prije nego što Nelu pitam kak sam se obukao. Ako ona kaže pa nisi baš dobro odem pa se presvučem", otkrio je Marko.

"A Nika tek pogotovo, ona je modni influencer, modno je osvještena kak se to sve kaže i došlo je do toga kroz godine, da sam ja sad ponosan na sebe kad ona kaže - u super si se obukao", priznao je Matija.

Osim za stil odijevanja, djevojke su i prve kritičarke glazbenih uradaka, a nakon njihova blagoslova nove pjesme, Marko i Matija jedva je čekaju izvesti uživo pred širom publikom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.