Matej Mateković dobitnik je posljednje zlatne ulaznice za polufinale, a svoju ljubav prema hula-hupu otkrio je upravo zahvaljujući Supertalentu.

Galerija


Upravo je Jelena Znaor, koja je ranije nastupala na Supertalentu, bila inspiracija osmogodišnjem Mateju koji je prošlog vikenda osvojio posljednju zlatnu ulaznicu za polufinale.

Vezani članci Matej Mateković Za posljednja tri mjesta u finalu Supertalenta borilo se svim sredstvima, no samo je njima to pošlo za rukom Matej Mateković Imamo prve izjave posljednjih finalista showa Supertalent, pogledajte što su nam rekli!

''Ona je dobila zlatni gumb na audiciji, zove se Jelena Znaor i od nje gledam te videe na Youtubeu i počinjem učiti od njih'', otkrio nam je. 

Samo dvije godine kasnije:

''Moja reakcija na zlatni gumb bila je... baš sam bio sretan. Imao sam na uhu tu konfetića, a jedan mi je upao i u džep od hlača. Potajno sam se nadao zlatnom gumbu, ali nisam očekivao da će voditelji stisnuti zlatni gumb i baš sam se iznenadio. Prvo sam si pomislio ''aaaaa dobio sam zlatni gumb' i bio sam jako veseo, vrištao sam, skočio sam jedan i pol metar u zrak od veselja'', prisjeća se Matej. 

Iako ih je na početku možda malo i iznenadilo to što mu je za oko zapeo baš hula-hup, roditelji su učinili upravo ono što je trebalo i dali mu bezrezervnu potporu.

''Ja sam ih zamolio da mi kupe jedan hula-hup i mama je rekla da može, i onda smo ih sve više kupovali i sada ih imam 42. Odjednom sam ih vrtio 33. Najteže mi je bilo naučiti jedan trik kad na vratu zavrtim i onda moram na nogu prevesti'', priča nam. 

Nažalost, Matej nije baš posvuda nailazio na razumijevanje.

''Moji dečki u razredu ismijavali su me, ali sad kad sam dobio zlatni gumb, sad su se popravili i... Ne znam. Malo mi je smetalo što su mi se smijali jer oni su mene i u vrtiću ismijavali i lovili su me stalno, ali veselim se što su se popravili'', iskreno nam govori Matej. 

Iako je uvriježeno mišljenje da je hula-hup rezerviran za djevojčice, Matej je cijeloj Hrvatskoj dokazao da ne mora biti tako.

''Ja mislim da sam ja jedini dječak u Križevcima ili Hrvatskoj koji vrti hup. Prije nastupa sam imao tremu, a onda sam svladao tremu i samo krenuo nastupati. Bilo me strah komentara od Davora i Janka, ali dali su mi lijepe komentare i veselim se čak i danas tome'', govori. 

U polufinalu Matej najavljuje još bolju i atraktivniju točku.

''Nekome tko bi se prijavio na Supertalent dao bih savjet da bude super, da nema tremu i da se ne plaši komentara'', poručio je Matej Veličanstveni. 

Nije li zanimljivo kako katkad i od djece možemo mnogo toga naučiti?

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Podsjeća li vas nova djevojka okorjelog samca na nekoga? Mijenjaju je za jednu slavnu damu