Veseli ga uspjeh

Preslatki Matej održao lekciju o toleranciji: ''Smetalo mi je što su se smijali, ali sad su se popravili''

Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) Matej Mateković (Foto: Nova TV) Matej Mateković (Foto: Nova TV) Matej Mateković (Foto: Nova TV) Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 8 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 6 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 5 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 4 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 2 +0 Matej Mateković (Foto: Nova TV) - 1 Galerija

Matej Mateković dobitnik je posljednje zlatne ulaznice za polufinale, a svoju ljubav prema hula-hupu otkrio je upravo zahvaljujući Supertalentu.

Upravo je Jelena Znaor, koja je ranije nastupala na Supertalentu, bila inspiracija osmogodišnjem Mateju koji je prošlog vikenda osvojio posljednju zlatnu ulaznicu za polufinale.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

''Ona je dobila zlatni gumb na audiciji, zove se Jelena Znaor i od nje gledam te videe na Youtubeu i počinjem učiti od njih'', otkrio nam je. 

Samo dvije godine kasnije:

''Moja reakcija na zlatni gumb bila je... baš sam bio sretan. Imao sam na uhu tu konfetića, a jedan mi je upao i u džep od hlača. Potajno sam se nadao zlatnom gumbu, ali nisam očekivao da će voditelji stisnuti zlatni gumb i baš sam se iznenadio. Prvo sam si pomislio ''aaaaa dobio sam zlatni gumb' i bio sam jako veseo, vrištao sam, skočio sam jedan i pol metar u zrak od veselja'', prisjeća se Matej. 

Iako ih je na početku možda malo i iznenadilo to što mu je za oko zapeo baš hula-hup, roditelji su učinili upravo ono što je trebalo i dali mu bezrezervnu potporu.

''Ja sam ih zamolio da mi kupe jedan hula-hup i mama je rekla da može, i onda smo ih sve više kupovali i sada ih imam 42. Odjednom sam ih vrtio 33. Najteže mi je bilo naučiti jedan trik kad na vratu zavrtim i onda moram na nogu prevesti'', priča nam. 

Nažalost, Matej nije baš posvuda nailazio na razumijevanje.

''Moji dečki u razredu ismijavali su me, ali sad kad sam dobio zlatni gumb, sad su se popravili i... Ne znam. Malo mi je smetalo što su mi se smijali jer oni su mene i u vrtiću ismijavali i lovili su me stalno, ali veselim se što su se popravili'', iskreno nam govori Matej. 

Iako je uvriježeno mišljenje da je hula-hup rezerviran za djevojčice, Matej je cijeloj Hrvatskoj dokazao da ne mora biti tako.

''Ja mislim da sam ja jedini dječak u Križevcima ili Hrvatskoj koji vrti hup. Prije nastupa sam imao tremu, a onda sam svladao tremu i samo krenuo nastupati. Bilo me strah komentara od Davora i Janka, ali dali su mi lijepe komentare i veselim se čak i danas tome'', govori. 

U polufinalu Matej najavljuje još bolju i atraktivniju točku.

''Nekome tko bi se prijavio na Supertalent dao bih savjet da bude super, da nema tremu i da se ne plaši komentara'', poručio je Matej Veličanstveni. 

Nije li zanimljivo kako katkad i od djece možemo mnogo toga naučiti?

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +9 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Celebrity Podsjeća li vas nova djevojka okorjelog samca na nekoga? Mijenjaju je za jednu slavnu damu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene