Vruće

KAKVE ON PORUKE DOBIVA Seksi Splićanin otkrio nam sadržaj svojeg inboxa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splićanin Matej Cvitanović bio je proglašen petim najljepšim muškarcem na svijetu. Svjesne su toga i njegove sugrađanke.

Tri su godine prošle otkad je proglašen misterom turizma, no SplićaninMatej Cvitanović još uvijek uspješno korača modnim pistama. Svestrani Matej otkrio nam je detalje poslovnih izazova, ali i progovorio o novoj ljubavi. Zavirili smo i u njegov mobitel, gdje nam je pokazao kakve sve poruke dobiva od obožavateljica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Splitsko sunce i more ipak je bilo jače da ovog košarkaša zadrže u gradu podno Marjana. Ali sad, Matej kreće u prave poslovne vode o kojima ekskluzivno progovara. I ne, nije vezano uz modu. 'Bavit ću se estetskim pomlađivanjem, bavit ću se što je sada hit u svijetu laserskim tretmanima. Jednostavno estetika i moda i izgled to je nešto bez čega se danas ne može', kazao je.

A ne može ni bez jedne posebne djevojke, koja mu je zarobila srce. Misteriozan je Matej ostao, nije htio otkriti tko je posebna dama, no otkrio nam je kakve sve poruke dobiva od obožavateljica. 'Ima i molbi za prosidbu, ima i molbi za pitanja kada ćemo se vidit, kad ćemo vamo-tamo', priča Matej. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene