Mišo komentirao

Mate Mišo Kovač uzeo Nives Celzijus 'na zub'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Vi se muvate oko Nives Celzijus, ovo, ono, po Zrću, noge, cice, stalno to. Najbolje pjevačice na ovim prostorima svih vremena su Gabi Novak, Tereza, Novaković i Spirova', kaže Mišo Kovač koji je najavio NOVI ALBUM!

Legenda hrvatske zabavne glazbe Mate Mišo Kovač za inMagazin je potvrdio kako snima novi album na kojem radi sa splitkim glazbenikom Nenom Ninčevićem.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Tu je informaciju pjevač podjelio s ekipom inMagazina nakon koncerta u jednom zagrebačkom klubu. Između ostalog, otkrio je kako izgleda njegova top lista najboljih hrvatskih pjevača!

Mišo pak za kraj poručuje tko su istinske glazbene legende: 'Vi se muvate oko Nives Celzijus, ovo, ono, po Zrću, noge, cice, stalno to. Najbolje pjevačice na ovim prostorima svih vremena su Gabi Novak, Tereza, Novaković i Spirova. Najbolji pjevač svih vremena na ovim prostorima je Vice Vukov, najprodavaniji je Mate Mišo Kovač, a najbolji tekstopisac i pjesnik je Arsen, mi smo tu završili priču!'

>> Mišo i Ivana zajedno pjevali u klubu Roko

'Smatram da je 7.000 ploča sramota jer ja imam od kad sam snimio '69. godine 500.000, 70,500.000, 71,500.000, a Juga tad nije imala 500.000 gramofona, nego su ljudi stavljali moje kazete na ormare. Samo da imaju!', izjavio je Mišo. Na pitanje je li se umorio od karijere, odgovara: 'Nisam, volim pjevati. Ali teško mi je tu kad je vrućina 50 stupnjeva i to. volim pjevati u dvoranama, znam da će biti rasprodana gdje god hoćeš, nikad u Srbiju, ali Sloveniju punim gdje god, Hrvatsku isto, Bosna ima svoje.'

Kako ekskluzivno doznaje inMagazin, Mišo radi na novom albumu o kojem ne otkriva previše detalja.

'Radi Ninčević pjesme, ima jedna pjesma koja je super o Hrvatskoj, o ljudima, ne mogu reći ništa kakva je dok on ne dođe u Zagreb', otkrila je glazbena legenda.

O turneji kojom bi promovirao novi album zasad ne razmišlja. 'Moje godište je Willie Nelson. Veliki plakat je Willie Nelson, ali s njim pjeva 10 mladih pjevača, a Nelson na kraju otpjeva dvije pjesme, jer je on Nelson. Kod nas toga nema jer nitko u mojim godinama ne može napuniti, ali nemam ja interesa', objašnjava Mišo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene