Uživali na odmoru

VIDEO 'Dobro sam jer imam suprugu koja se brine o meni!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon godišnjeg odmora, koji je proveo na Pohorju, legendarni pjevač vratio se nastupima!

Sinj je proteklog vikenda bio u znaku Mate Miše Kovača! Svojim vječnim hitovima, kralj domaće zabavne glazbe izazvao je nezapamćenu euforiju među stanovnicima alkarskog grada.

Pogledaj i ovo Lidija i Mišo Kovač Otkrila kako je Ivana Kovač oglasila se nakon otkazivanja Mišina koncerta, zna se i tko će umjesto njega zapjevati na dočeku u Vukovaru

'Svi pjevači na svijetu, osim Miše Kovača se jako prave važni i misle da im nitko nije blizak. A to je bolest, kao što je bila kuga u 14. stoljeću, a u biti prava istina je da su važni samo ljudi (publika)', rekao je Mišo.

Ivana Kovač otkrila svoju drugu stranu koju nitko nije znao

Dovoljno je da legenda digne ruke i atmosfera je dovedena do usijanja. Omiljeni Šibenčanin baterije je napunio na jednomjesečnom godišnjem odmoru sa suprugom Lidijom na slovenskon Pohorju, gdje je uživao u šetnjama i plivanju u bazenu. Nakon što su mu prije tri godine ugradili tri srčane premosnice, ljeti mu zbog vrućina više odgovara odmor u planinama nego na moru.

'Ja sam sad dobro jer imam ženu koja se bavi sa mnom, ne bavi se ni s kim drugim. Imam i dva fantastična psa. Sada su u mom životu Lidija i dva strašna psa', priča Mišo.

73-godišnji pjevač posebno je ponosan na svoju kćer Ivanu, koja mu se na koncertu na sinjskom hipodromu pridružila kao gošća.

'Ona ne da meni da ja govorim o njoj. Mislim, to je jedina osoba koja meni ne da da govorim o njoj. Meni ne može zabraniti nitko, mislim, ali baš nitko. Ali ona je takva, moja je kćer', rekao je pjevač.

A Mišina mala stasala je u jednu od naših najtraženijih zabavljačica pa je raspored njezinih koncerata već sada popunjen do kraja siječnja. Što nam je otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene