POVJERIO SE

NAJLJEPŠE LJETO KRALJA DIJASPORE Prvi odmor sa šestomjesečnim unukom Matejom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sezona godišnjih odmora polako se bliži kraju, a kralju dijaspore Mati Buliću, ovo je ljeto, kako nam je povjerio, bilo jedno od najljepših ikad.

Kralj dijaspore pomalo je tužan što je stiglo vrijeme da svoje unuke odvede na aerodrom kako bi poletjeli kući u Frankfurt. Naime, obitelj je prvi put zajedno sa šestomjesečnim unukom Matejom uživala na Jadranu.No, prostora tuzi nema jer već za tjedan dana put Njemačke kreće i kralj dijaspore. Karijera mu je već stabilna, otkriva, pa potrebe za nečim novim na tom području nema. Vrijeme danas najradije provodi s obitelji i malenim unucima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Sad će ispasti samo da Mate Bulić ima samo unuke, ali ja želim svim koji nemaju da to dobiju što prije. To je jedna posebna radost', rekao je Mate.

Ljubitelj nogometa još prije nego što se rodio njegov drugi unuk obećao je da će ga čim dođe na svijet učlaniti u udrugu naviječa hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni. 'Već su učlanjeni, jedan i drugi, kod Minchena ima jedna udruga koja mene posebno prihvaća i tamo ćemo mi tu godinu dana koliko postoje, napraviti tu prvu obljetnicu i već se na udruga proširila na sve dijelove Njemačke. Tako da sam ja na neki način satelit. Dolazim na te njihove proslave. Treba napraviti jednu homogenost iseljenih i domaćih navijača koji se zdušno vesele kad se vide', rekao je Mate.

Pjevač nam je otkrio i kako priprema pjesmu za svog mlađeg brata koji je preminuo, a mjesec dana nakon njegova odlaska od tuge je preminula i njegova majka. Pjevam i plačem koju je nedavno izveo na velikom koncertu u Lisinskom bila je svojevrsni test pred publikom za pjesmu posvećenu ovom tužnom razdoblju svog života. 'Prošlo je od abuma šest godina kada je ta pjesma bila i ona je u velikom izboru informacija ostala nezamijećena i ja sam učinio sve da ta pjesma ispliva', priznao je pjevač koji je nedavno proslavio 30 godina karijere.

Većina njegovih pjesama posvećena je rodnoj Hercegovini. A evo i što kaže o mogućnosti da se jedan dan iz Njemačke doseli na ove prostore. 'Teško je reći. Ja ću sigurno završiti kad skončam život tamo gdje sam se rodio', zaključio je Mate Bulić

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene