tajna veza

Mate Bulić pao na šarm poznate glumice: "Odradila je to vrhunski"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kralj dijaspore Mate Bulić ludo se zaljubio u glumicu Marijanu Mikulić. Naravno, samo za potrebe novog videospota. Ona u ulozi pjevačice, a on kao vatreni obožavatelj.

Iako je Mate najbolji za mikrofonom, ovog puta odlučio je pozornicu prepustiti nekom drugom. Za svoju novu ljubavnu baladu "I ja sam čovjek" Mate je snimio spot u kojem glavnu ulogu igra glumica Marijana Mikulić. Ona pak nije dvojila sekunde nakon što je primila njegov poziv.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

"Nismo do sada surađivali, imamo čak neke zajedničke prijatelje, ali tek smo se sada upoznali. Mate me je pozvao da budem u spotu i to mi je bilo jako drago i simpatično. Nisam mogla odbiti. Pogotovo jer taj dio nije prepustio menadžeru. Osobno me pitao i to me kupilo na prvu. Pristupačan je, neposredan i normalan", otkriva Marijana Mikulić za IN magazin.

Prštali su komplimenti s obje strane, a Mate je i otkri kako je izbor pao baš na Marijanu. "Zbog uloga koje je do sada imala. U jednoj mojoj zamisli kako se ja kroz pjesmu osjećam i ona je to prezentirala vrhunski i da je ona ta žena koja je u mojoj zamišljenoj ulozi odradila što je trebala", ističe Mate.

Dok nas je većina u tinejdžerskim danima bila zaljubljena u neku zvijezdu, Mati su glazbene dive bile samo uzor. "One su u to vrijeme bile malo starije od mene tako da to uopće nije bilo nekakvog načina razmišljanja", kaže pjevač.

Matu na koncertima i snimanjima vjerno prate članovi Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata koji su uvijek najgorljiviji obožavatelji i potpora. A uskoro će svi uživati i u hitovima s novog albuma na kojem radi provjerena ekipa."Standardno će raditi moj kum Marko Perković Thompson koji je bio i cijela volja u zadnjih 15 godina, sve te neke pjesme koje su ostavile traga", kaže Bulić.
Dvojica kumova međusobno se podupiru. Pa tako kralj dijaspore trenutačno Marku daje potporu u slučaju zabranjenog mariborskog koncerta."ovo sve što mu se događa smatram da nema nikakvu osnovu i ima moju bezuvjetnu podršku", kaže Bulić.

Sve uspone i padove jednog glazbenika Mate će uskoro objediniti i u svojoj autobiografiji, koja je, kako nam otkriva, u nastajanju. A do njezine objave uživat će u radnom ljetu.
Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene