Teško razdoblje

Mate Bulić progovorio o karcinomu: ''Ostao sam bez bubrega, ali zato sam dobio Božjeg prsta dar, drugu šansu''

Mate Bulić (FOTO: Instagram) Mate Bulić (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić (FOTO: Instagram) +0 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kralj dijaspore, mnogima omiljeni Mate Bulić, posljednjih je mjeseci prolazio kroz najteže životno razdoblje. Naime, otkriven mu je karcinom bubrega. Iako je uspješno operiran, a nalazi pokazuju da je ponovno zdrav, trenutke kroz koje je prolazio nakon postavljanja dijagnoze nikada neće zaboraviti.

Kralj dijaspore, Mate Bulić, dočekao nas je nasmiješen i prepun pozitivne energije. Baš ni po čemu ne bismo mogli zaključiti da je nedavno podvrgnut operaciji uklanjanja tumora.

"Jedan rutinski pregled, gdje sam išao sasvim drugim poslom, u pregledu je otkriveno i kada smo izašli nakon CT-a, onda je radiolog, jedna liječnica u Frankfurtu, rekla: 'Gospodine Buliću, imate karcinom na bubregu'", prepričava Mate Bulić.

Nasreću, tihi je ubojica otkriven u početnom stadiju. No unatoč velikom trudu doktora Zebića, ujedno pjevačeva velikog prijatelja, bubreg se nije mogao spasiti.

"Nažalost, nije imao šanse i on je bubreg izvadio. Znači ostao sam bez bubrega ali zato sam dobio od Boga i Božjeg prsta dar, a to je da sam dobio drugu šansu i hvala mu na tome", govori Bulić, koji danas živi punim plućima.

U ovakvim životnim trenucima potpora bližnjih uvijek je najvažnija. Uz obitelj Mate je sve vrijeme primao poruke potpore od svojih vjernih obožavatelja. Dnevno je stizalo na stotine poruka i poziva. Očekivano najteže bilo je njegovoj supruzi Zdravki.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Mate kaže da mu je u svemu najviše pomogao Bog, a to mu je, kaže kroz smiješak, potvrdila i liječnica.

"Kad me vidjela rekla je: 'Vi ste mi živi, ja sam sretna', i tada sam i ja zaplakao. Rekla je da joj je drago da me vidi, a ja sam rekao: 'Vi ste moj anđeo čuvar' i onda je ona rekla: 'Ne, ne, imali ste Vi anđela čuvara, jer ja uopće nisam imala potrebu silaziti dolje i gledati što se nalazi u abdominalnom dijelu - u tom trenutku meni je skener pao greškom i ja kada sam se pogledom spustila da to vratim, vidjela sam to što sam vidjela.' I kažem da je to taj Božji prst", prepričava Mate situaciju iz bolnice.

Trenutno se osjeća kao ponovo rođen. Svi medicinski nalazi pokazuju da je u potpunosti zdrav.

No od nastupa i koncerata pjevač ne odustaje. I ove godine priprema veliko glazbeno okupljanje u svojoj rodnoj Blatnici.



Što je još otkrio Mate Bulić, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene