Kralj dijaspore, vječni mladić i veliki profesionalac Mate Bulić u Dubrovniku je održao koncert za pamćenje. Otkrio nam je kako pjeva Predsjednica, možemo li ga ikad očekivati u političkim vodama, ali i ono najvažnije – kako se osjeća godinu i tri mjeseca nakon zloćudne dijagnoze.

Galerija


Mate Bulić otkrio nam kako pjeva Predsjednica, možemo li ga ikad očekivati u političkim vodama, ali i ono najvažnije – kako se osjeća godinu i tri mjeseca nakon zloćudne dijagnoze.

Vezani članci Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) "Kralj dijaspore" još jednom pokazao veliko srce: Održao koncert za pomoć najpotrebitijima Davor i Jasna Radolfi (Foto: Dnevnik.hr) Dok u Hrvatskoj propada svaki treći brak, ove estradne parove ništa ne može rastaviti

''Zdravlje je izvrsno, ja se sad osjećam totalno preporođen jer znam da je to odstranjeno'', govori nam Mate. 

Odmor i zadovoljstvo mu je vrijeme provoditi tamo gdje je njegova obitelj i, naravno, omiljeni unuci.

''Ispada da kad Mate Bulić priča o svojim unucima, nitko nema unuke osim njega. Ne, ja sam samo jedan od sretnika koji imaju unuke i mogu se time pohvaliti. Kad se pojave unuci, to je jedna druga sinergija, to je jedna velika ljubav, drugačija'', objašnjava nam. 

U životu mu je najteže podnijeti nepravdu, pa je to i jedino što ga može izbaciti iz takta. A uvijek ga oduševi energija koja se na koncertima stvori između njega i publike.

''Ta situacija kad ja dođem na binu, kad krene energija, ja na svakom koncertu izgubim  minimalno dvije kile, to me s jedne strane čini zadovoljnim jer mogu na neki način prenijeti tu energiju na one koji me slušaju'', objašnjava Mate. 

Uz pjevanje, Mate ima i talent za nogomet, ali i glumu, a idol na tom polju mu je Ivo Gregurević.

''On je bio jedinstven i neponoljiv'', prisjetio se Mate, koji je imao prigodu i zapjevati s Predsjednicom. 

''Dobro pjeva, ona jednostavno dobro čuje, svaki put je to bilo spontano negdje kad bi se našli u nekakvim prigodama. Po meni je to zadovoljavajuće'', zaključio je, a nas je zanimalo možemo li njega očekivati u političkim vodama. 

''Ne, definitivno ne. Bilo je dosta upita i mojih razmišljanja prije 25 godina da se nekako čovjek okuša, međutim moja definitivna odluka je – ne. Nikad nisam imao ni jednu trunku volje, pogotovo ne danas'', otkrio nam je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Neki ga smatraju ocvalim zavodnikom, no posljednje golišave fotke iz teretane dokazuju da može još osvajati