Donio konačnu odluku

Mate Bulić otkriva hoće li i on jedan dan u političke vode, ali i kako pjeva Kolinda Grabar-Kitarović!

Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 2 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Kralj dijaspore, vječni mladić i veliki profesionalac Mate Bulić u Dubrovniku je održao koncert za pamćenje. Otkrio nam je kako pjeva Predsjednica, možemo li ga ikad očekivati u političkim vodama, ali i ono najvažnije – kako se osjeća godinu i tri mjeseca nakon zloćudne dijagnoze.

Mate Bulić otkrio nam kako pjeva Predsjednica, možemo li ga ikad očekivati u političkim vodama, ali i ono najvažnije – kako se osjeća godinu i tri mjeseca nakon zloćudne dijagnoze.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

''Zdravlje je izvrsno, ja se sad osjećam totalno preporođen jer znam da je to odstranjeno'', govori nam Mate. 

Odmor i zadovoljstvo mu je vrijeme provoditi tamo gdje je njegova obitelj i, naravno, omiljeni unuci.

''Ispada da kad Mate Bulić priča o svojim unucima, nitko nema unuke osim njega. Ne, ja sam samo jedan od sretnika koji imaju unuke i mogu se time pohvaliti. Kad se pojave unuci, to je jedna druga sinergija, to je jedna velika ljubav, drugačija'', objašnjava nam. 

U životu mu je najteže podnijeti nepravdu, pa je to i jedino što ga može izbaciti iz takta. A uvijek ga oduševi energija koja se na koncertima stvori između njega i publike.

''Ta situacija kad ja dođem na binu, kad krene energija, ja na svakom koncertu izgubim  minimalno dvije kile, to me s jedne strane čini zadovoljnim jer mogu na neki način prenijeti tu energiju na one koji me slušaju'', objašnjava Mate. 

Uz pjevanje, Mate ima i talent za nogomet, ali i glumu, a idol na tom polju mu je Ivo Gregurević.

''On je bio jedinstven i neponoljiv'', prisjetio se Mate, koji je imao prigodu i zapjevati s Predsjednicom. 

''Dobro pjeva, ona jednostavno dobro čuje, svaki put je to bilo spontano negdje kad bi se našli u nekakvim prigodama. Po meni je to zadovoljavajuće'', zaključio je, a nas je zanimalo možemo li njega očekivati u političkim vodama. 

''Ne, definitivno ne. Bilo je dosta upita i mojih razmišljanja prije 25 godina da se nekako čovjek okuša, međutim moja definitivna odluka je – ne. Nikad nisam imao ni jednu trunku volje, pogotovo ne danas'', otkrio nam je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: AFP) Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) +5 Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Celebrity Neki ga smatraju ocvalim zavodnikom, no posljednje golišave fotke iz teretane dokazuju da može još osvajati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene