U finale showa idu dva najbolja celebrity kuhara, a kome će poći za rukom postati drugi Celebrity MasterChef, pogledajte u IN magazinu.


Najpopularniji kulinarski show se vraća na male ekrane, i to u celebrity inačici. U Masterchef kuhinju ulazi 14 lica iz javnog života koja će nam iz tjedna u tjedan pokazati koliko su spretna za štednjakom. Očekuju nas novi recepti i brojni kulinarski trikovi te najpoznatiji stručnjaci, od kojih svi imamo priliku mnogo naučiti.

Vezani članci Eni Jurišić i Vjeko Ključarić - 2 Još jedan ljubavno-glazbeni par na našoj sceni, upoznajte Eni i Vjeku i saznajte po čemu su posebni Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali

'U ovoj kuhinji očekivat ćete mene u kuhanju, malo možda zbunjenu, ali vrlo aktivnu, ja ću i pjevat vjerojatno dok kuham. Trudit ću se. Nisam neka vrsna kuharica, jako rijetko to i stignem od obaveza', rekla je Sementa Rajhard.

'Nikako se neću snaći. Apsolutno nikako. Bačena sam u vatru, kao u vruće ulje. Bit će vam zabavno gledati što se zbiva sa mnom', smatra Mila Elegović. U finalu će se naći samo dva najbolja celebrity kuhara, a bolji od njih će postati drugi hrvatski Celebrity MasterChef. Komu će to poći za rukom, možete pratiti od 14. ožujka na programu Nove TV, a više o svemu doznajte u video prilogu IN magazina.