Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karte su bačene na stol, igra Masterchefa uskoro počinje. Vrhunski majstori zanata, stručni žiri, bez sumnje će pravedno suditi celebrityjima koji su hrabro zakoračili u najuzbudljiviju kuhinju.


Tri intriganta kulinarska 'majstora', dva već dobro poznata lica i jedno novo vodit će celebrity kuhare kroz najuzbudljiviji talent show na malim ekranima -Masterchef. No, i izabrane zvijezde su itekako intrigantne, barem kada je kulinarstvo u pitanju.

Spot za Masterchef: Karte su bačene na stol!

Vezani članci Slika nije dostupna Emilija Kokić: 'Ovo su ipak veći izazovi za nas amatere' Slika nije dostupna Emilija Kokić nije pronašla kokota - 'Sad sam u stresu'

Prvu samostalnu reviju Ivica Skoko imao je s nepunih 18 godina. Osim u Hrvatskoj, ostvario je zapažene rezultate i u inozemstvu. Dizajner Ivica Skoko, za početak, svoje je kuhanje začinio modnim dodatkom.

'Predlažem svima da stave leptir mašnu prije nego krenu kuhati,' rekao je Skoko.

Baš kao što je uvjeren u uspjeh kad njegovi modeli izlaze na pistu, prilično je samouvjeren i kad je kuhanje u pitanju. Svemu što zna naučila ga je majka, a uz pomoć njezinih recepata i savjeta nada se da će stići do samog finala. Ovaj poznati dizajner najviše voli kuhati za svoje prijatelje, a otkrio je i recept za idealnu večeru.

'Dobro društvo, dobra čašica vina, recimo dobra riba, malo povrća, i super zezancija', rekao je Skoko.

Njegova protivnica, među ostalima, je zadarska pjevačica Emilija Kokić. Emilija je svoju karijeru započela s grupom 'Riva'. 1989. s njom je odnijela pobjedu na Eurosongu.

U kuhanju je Emiliji najvažnije da tanjur bude što šareniji. Ne postoji to što dosad nije pokušala pripremiti. 'Obožavam se igrati s hranom i jako volim kuhati. Jako sam znatiželjna na tom polju', otkrila je pjevačica.

A što su nam domaće zvijezde još otkrile, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook