Tako je oduvijek

Miljenik hrvatske publike priznaje: 'Žene su pametnije od muškaraca'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miljenik svih romantičnih duša otkrio nam je koji je njegov recept za uspješan brak, zašto misli da su žene pametnije i koliko mu znači supruga Eni.

Ništa nije stalo na put Massimu i njegovu novom albumu. Uoči svojeg već tradicionalnog koncerta na Valentinovo, izdao je novi album prigodnog naziva 'Jedan dan ljubavi'. A sasvim poseban je i način na koji Massimo pjeva o ljubavi. Već je odavno našao pravu formulu kojom, posebno žene, pogađa ravno u srce.

Pogledaj i ovo Massimo - 1 obitelj se oprostila Na društvenim mrežama Massima Savića osvanula srcedrapajuća objava: "Otišao je biti sa svojim Maxom..."

Massimo Savić bio je gost Dalibora Petka

'Meni to samo podiže ego. Izuzetno poštujem žene, smatram ih pametnijima od nas muškaraca, tako je to oduvijek bilo. Uvijek su žene odlučivale hoćeš li nešto značiti u ovom poslu ili ne. To meni nije nikakav problem jer na koncertima ima puno pratitelja žena', rekao je Massimo.

No zapravo ga vole svi. Pravi je primjer ova obitelj iz Dubrovnika koja je došla na jedan dan u Zagreb, samo kako bi bila na njegovoj promociji. Massimo je, pak, svoju sreću pronašao sa surpugom Eli. Njegova životna družica također je sudjelovala u nastajanju ovog albuma. Massimo je već više puta rekao kako ima skladan i sretan brak. Samo da je zdravlja, skromno kaže, i njima je lijepo.

'Kad pomislim na lutriju, ja kažem ne, već sam dobio na lutriji, ja sam pomilovan, blagoslovljen sam predivnom srećom da imam osobu s kojom mogu cijeli život dijeliti, isto misliti i stvarno lijepo živjeti', priznaje romantični pjevač.

A koja je tajna uspješnog braka? Pogledajte što nam je otkrio u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene