Ekskluzivno!

Massimo postaje modni dizajner: Uskoro će lansirati kolekciju odijela za žene i muškarce!

Massimo (Foto: IN Magazin) Massimo (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo (Foto: IN Magazin) Massimo (Foto: IN Magazin) Massimo (Foto: IN Magazin) +0 Massimo (Foto: IN Magazin) Galerija

Massimo je jedini muškarac na domaćoj sceni koji je imidž upotpunio lepezom koju ne ispušta iz ruku. Napokon nam je otkrio i što ga je na to potaknulo. Uz glazbu, počinje se baviti i modom. Dizajnirao je mušku i žensku kolekciju odijela koje će uskoro predstaviti javnosti.

Singl koji je poharao domaće top-ljestvice i tjednima boravio na broju jedan, Massimo je umalo odbio. Na poziv Ivana Dečaka da otpjevaju duet ''Nama se nikud ne žuri'' odgovorio je tek nakon 3 dana intenzivnog razmišljanja.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

"Kad god ti glazbenici daju komplimente i insajderi koji poznaju posao, kad god ti takvi dođu i kažu ''joj, dobra vam je ova stvar'' to je razlog da se uplašiš jer možda šira publika to neće uspjeti skužiti", izjavio je Massimo.

''Skužila'' je Massima publika već davnih dana pa, ako ne zbog glasa i pjesama, onda ga vole zbog njegove osebujne pojave.

"Ja sam potpuno nesvjestan svojih radnji. Ja sam potpuno nesvjestan svoje patetike dok govorim, ja sam potpuno nesvjestan te svoje teatralne gestikulacije, ja sam jednostavno takav", priznao je.

Zato je Massimo dušu dao za imitiranje. Za neke izvedbe kažu da su uvjerljivije od originala.

"Bulić je fenomenalan. Kad sam vidio ''Suze nam stale na put'' na TLZP ja sam mislio da je krenuo spot. Oni su njemu ožiljke radili na licu, kužiš. Nevjerojatno simpatično. Meni je to jako lijepo i nikada nisam loše reagirao na tako nešto", otkrio je Massimo.

Massimo je vjerojatno jedini muškarac kojem je pošlo za rukom u svoj imidž implementirati ovaj tipično ženski modni detalj i ostati muževan.

"Zato jer ja lepezu ne koristim radi modnog detalja nego da se ohladim. Jednostavno iz čistog razloga jer meni bude vruće. Kada sam se približio pedesetoj godini kao da mi se nešto dogodilo u termostatu tijela. Taj neki element u meni koji kontrolira cjelokupnu moju temperaturu, kao da je otišao", priznao je pjevač.

Otišao je Massimo i u modne vode. Ekskluzivno nam je otkrio da ćemo ga uskoro uz glazbenika, potpisivati i kao modnog dizajnera. Kreirao je muška i ženska odijela koja su već krenula u proces izrade.

"Ja ne znam baš biti modni crtač ali kako mi likovnost ide nije mi bio problem u nekom 3D-u napraviti jedno 4,5 mušklih i 4,5 ženskih modela", otkrio je.

Jasno da se vodio svojih modnim ukusom. Sve će biti u Gatsby stilu.

"Na mene je, što se fashiona tiče, nevjerojatan utisak ostavio album ''Stage'' od Davida Boweia, gdje on ima strašno visoko, Humphry Bogart hlače iz 50-ih godina, jako visoko impostiran struk", izjavio je Massimo.

Izlet u dizajnerske vode potaknut je željom za eksperimentiranjem, a ne novcem. Kad je novac u pitanju, tvrdi Massimo, nikad nije utajio ni kune poreza: "Ja Hrvatsku volim i hoću joj dati jer ako svi krenemo štekati lagano sa strane, znam da mnogi to rade ali ako krenemo svi krenemo tada prestaje zdravstvo, prestaju vrtići, prestaju škole.. Taj jedan javni sektor koji se zove država".

Čini se da bi Massimo bio i političar iz snova, no nikakva kandidatura mu ne pada na pamet.

"Hahahaha...nisam u tom điru međutim jesam homopoliticus. Apsolutno pratim što se događa na našoj sceni", otkrio je.

A što će se događati na koncertnoj pozornici vrhunca Massimove ljetne turneje 14. rujna na zagrebačkoj Šalati? Spektakl, otkrio nam je glazbenik i najavio koncert za pamćenje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene