Svaka čast

Massimo je PRAVI IGRAČ: 'Žene to vole'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik je za Dan žena održao koncert na splitskim Gripama. Massimo i Split vole se javno.

Massimo je sinoć na splitskim Gripama uspio raznježiti više od 4000 ljudi. Lijepa proslava Dana žena, zar ne?

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

Iako su žene pjevale u glas od početka do završetka koncerta, Massimo je najviše pogleda upućivao supruzi koja ga je bodrila iz publike. Njegova najveća životna potpora, kako kaže, dobila je savršen poklon od pjevača.

'Dobila je divan poklon ići će na Muse, ići će na koncert grupe Muse sa svojom frendicom i to je ja mislim dobar poklon. Njoj se sviđa taj bend naša kćer nas je time zarazila', izjavio je Massimo. Iako slovi za jednog od najvećih kavalira na sceni, Massimo svoje tajne vještine voli podijeliti sa drugima. Pogotovo dati savjet mlađim muškarcima kako se odnositi prema ženi.

'Ti moraš stalno kroz osvajanje dokazivati svoju ljubav. Moraš uvijek biti tu, biti gentleman - pomoći kada se oblači kaput, tu i tamo otvori vrata od auta, pokaži da si pravi igrač jer žene to vole', poručuje Massimo. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene