Osmišljeni s ljubavlju

Jer svi zaslužuju najbolje: Prirodni šamponi Mary Novosel osvojili su kućne ljubimce, ali i njihove vlasnike

Mary Novosel - 1 Mary Novosel - 1 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mary Novosel - 3 Mary Novosel - 4 Mary Novosel - 1 Mary Novosel - 2 Mary Novosel - 5 Mary Novosel Startaj Hrvatska +0 Startaj Hrvatska Galerija

Ljubav prema prirodnim proizvodima usadio joj je otac, a prema receptima iz knjige o ljekovitom bilju, Mary Novosel je radila prirodne pripravke. Nakon karijere u novinarstvu, odlučila je baviti se prirodnom kozmetikom. To ju je dovelo do jedinstvenog projekta Spara Hrvatska i Nove TV "Startaj Hrvatska". Kakve je prirodne proizvode za kućne ljubimce osmislila, pogledajte u idućim minutama.

Ako ljudi zaslužuju najbolje iz prirode za svoju njegu, takvo što zasigurno zaslužuju i naši najdraži kućni ljubimci. To je bila i misao vodilja Mary Novosel kad je svoj hobi i ljubav prema ljubimcima odlučila pretvoriti u posao. Ona je naime osmislila šampon Shapello.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"To je šampon kruti i tekući za njegu pasa, a mogu se s njim prati i ljudi. Znači potiče sjaj dlake, tako i kose i smanjuje alergijske reakcije, zato što u sebi sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen koji su inače poznati detoksikatori, tako da pesek ima osjećaj da se već utrlja u blato, kao da se na prirodan način u biti oprao", objasnila nam je Mary.

Dlaka je nakon pranja sjajna i mirisna, a ljubimac nema osjećaj da je izgubio svoj miris. Savršenu formulu Mary je tražila nekoliko mjeseci.

"Došla sam na ideju sasvim slučajno jer sam pila i jedno i drugo. Inače su i aktivni ugljen i zelena glina poznati detoksikatori kao što sam napomenula, smanjuju celulit što je nama ženama bitno, ali potiču i tu proljetnu detoksikaciju i tako sam onda u biti došla na ideju, zašto ti to ne bi mogla staviti u šampon ili neki pripravak da u biti onda detoksicira vlasište i kožu. Pokazalo se uspješnim , ja sam naravno probala prva", otkrila je detalje.

Shapello proizvodi osmišljeni su s ljubavlju prema životinjama i u skladu s prirodom. Nisu testirani na životinjama, bez sulfata, bez parabena, bez umjetnih bojila i mirisa.

"Proizvod Shapello, znači šampon, potpuno je prirodan, veganski je proizvod. Također, mislim ne preporučam zbog laksativnih smetnji, ali može se konzumirati. Inače sam pobornik toga da sve što ne možete pojesti nemojte stavljati ni na svoju kožu", poručuje Mary.

Još se mnogo ideja za njegu ljubimaca mota ovoj poduzetnici po glavi.

"Voljela bih razvijati sa Shapellom jednu cijelu liniju. Znači ovo je tek početak, ovaj šampon. Također bih voljela razviti i melem za šapice pogotovo zimi kada peseki hodaju po snijegu to jest po cestama koje su posipane sa soli. Jako im se šapice upale zbog soli, tako da bih voljela smisliti i Shapello melem za šapice, pa još neki šampon, cijelu liniju", otkrila nam je Mary.

''Startaj Hrvatska'' će pokazati da ništa nije nemoguće, da se uspjeti može, da se snovi ostvaruju, te da i u najtežim situacijama postoji izlaz koji vodi na put do uspjeha. Ne propustite saznati sve o Mary i njezinom Shapellu, u četvrtoj emisiji ''Startaj Hrvatska'' u subotu 24. listopada na Novoj TV.

IN magazin ovog je četvrtka ostvario rekordan udio u gledanosti od 42,67 posto. Nove emisije pratite od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene