Otkad se pojavila na glazbenoj sceni, pjevačicu Martinu Vrbos uvijek su pratili komentari na račun njezinih kilograma. Koliko je smršavjela ili se udebljala, često je, kaže, bilo važnije od njezina pjevanja. Nekoliko godina izbivala je iz svijeta glazbe, a sada se vratila s emotivnom baladom koju je sama napisala. O povratku na scenu, životu u Beogradu, ali i o svojoj liniji, razgovarala je za In magazin!

Galerija Martina Vrbos - 1 Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos - 3 +17 Martina Vrbos - 2

Nakon pet godina pauze, Martina Vrbos snimila je novu pjesmu "S tobom je sve".

Vezani članci Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos poznata je po drastičnim promjenama imidža, ali sada je osvanula neprepoznatljiva: "Pustimo sve priče koje me prate godinama" Martina Vrbos Martina Vrbos nakon dugo vremena fotografirana u javnosti, moglo bi vas iznenaditi kako danas izgleda

Sama je napisala ovu pjesmu, kojom je prekinula višegodišnje izbivanje s glazbene scene.

''Kad radiš pauzu onda ti se nešto desilo, umro si, bolestan si, gdje je Martina Vrbos, povukla se zauvijek, sad je postala domaćica, nije nikad Martina postala domaćica, vjerojatno nikad ni neće postati domaćica'', priča Martina. 

Nije postala domaćica, ali je supruga i majka dvoje djece, koja se i dalje mnogo bolje snalazi na pozornici nego u kuhinji.

''Kod mene cijela kuća smrdi na požar, ja se maksimalno trudim, kod mene sve ove dostave hrane od 0 do 24, tako da trudim se, ne mogu sve, ne možeš pisati pjesmu i znati puniti papriku, ne mogu stvarno'', šalise. 

Majčinstvo, kako kaže, nije razlog zbog kojeg je izbivala s estrade.

''Vizualno nisam bila zadovoljna i htjela sam što više dovesti sebe u red kad se vratim. Dobra muzika je bila kod mene u drugom planu samo zbog toga što ja kažem ili kako izgledam, onda su mi znali suradnici reći - možda ti je bolje da šutiš nekada'', objasnila je. 

Od početka karijere njezini su kilogrami često bili tema u medijima.

''Sad ću se otkopčati i pokazati, Bogoljube jesi spreman? Smršala, udebljala se, super drago mi je da svi vode računa o mom izgledu, ali to je nažalost pokrilo kod mene u nekim situacijama moju muziku'', kaže. 

Iako se sad može pohvaliti dobrom linijom, komentari na račun njezina izgleda ne prestaju.

''Di god bi se pojavila što je obukla, kako joj stoji, da li je debela, da li joj se vidi trbuh, kako da ti objasnim, možda jesam i nisam, to je potpuno nebitno, ali je ljudima bitno'', priča Martina. 

A kad se prije pet godina udala za šest godina mlađeg Beograđanina Bogoljuba Vidakovića, i tad su je, kaže, mnogi kritizirali.

''Bilo je komentara sve naše Hrvatice idu za Srbe, kako da ti kažem, možda bi se Hrvati trebali zamisliti zašto svi idu za Srbe, to je bio moj prvi odgovor. Joj udala se za Srbina ne znam kao da sam se udala za nekog tko ima šugu. Ja sam generacija koja je alergična na to Srbi, Hrvati, Slovenci i da ne kažem što drugo'', kaže. 

Zbog ljubavi se ova Riječanka preselila u Beograd i nije požalila jer taj grad odgovara joj i poslovno.

''Ja ne mogu napuniti Arenu ko što Sevka može, ona žena dođe i napuni 3 aren,  nismo svi kapaciteta naših velikih zvijezda, a sad manjih nekih klubova ima više kad je veći grad, to je čista matematika, veći grad, više mjesta za pjevače svih profila i mnogi naši idu gore da bi nastupali i uzimali neku lovu'', priča. 

Njezin je plan, čim korona dopusti, nastupati i u susjedstvu i u Lijepoj našoj jer za sjajan vokal Martine Vrbos ne postoje granice.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Pogledajte luksuz u kojem uživa Majin Bloom, a nema još ni godinu dana, postao je pravi svjetski putnik! Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +29 Maja Šuput - 2

Marinko Rokvić ispraćen je na posljednji počinak u Beogradu, kolege nisu krili tugu, a sinovi su mu zapjevali dragu pjesmu Posljednji ispraćaj Marinka Rokvića Posljednji ispraćaj Marinka Rokvića - 5 Posljednji ispraćaj Marinka Rokvića - 6 +25 Posljednji ispraćaj Marinka Rokvića - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju