Svadba, sin i karijera

'U ovoj godini mi se dogodilo sve'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegovo ime je Marko Škugor i za njega ćete još mnogo puta čuti. Prvi tenor Klape s mora i Kampanela, započeo je samostalnu karijeru, a nakon uspješnog probijanja leda na Splitskom festivalu sprema se za nastup na šibenskoj šansoni.

Njegovo najjače oružje je njegov moćan glas, zbog kojega mu glazbeni znalci predviđaju blistavu karijeru. Nakon nastupa na Eurosongu, prvi tenor Klape s mora i Kampanela, mladi Marko Škugor, na Splitskom je festivalu zaplovio solo vodama.

Pogledaj i ovo Marko Škugor "Osjećaj je bio fenomenalan" Najpoželjniji gost svih mladenaca u Hrvatskoj prisjetio se suradnje koja mu je obilježila život: "Njega više nema, ali ja sam mu vječno zahvalan"

24-godišnji Šibenčanin pjevanjem se počeo baviti na nagovor rođaka. Nakon predstavljanja na Prokurativama s pjesmom ''Srića moja'', za koju je snimio i spot, Marko će krajem kolovoza zapjevati i na Šibenskom festivalu za koji je spremio pop uradak. U tom smjeru, kaže, planira graditi svoju solo priču.

Osim u poslovnom, šibenskog slavuja kojeg još samo 2 ispita dijele od titule magistra na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, ide i u privatnom životu. Nakon 9 mjeseci veze, za nekoliko će dana izreći sudbonosno da.

>> Klapa s mora o nastupu na Eurosongu: 'Dali smo sve od sebe!'

'9. kolovoza u katedrali u Šibeniku oženit ću svoju zaručnicu Ivanu, čekamo i bebu. Ona nam dolazi za Božić ispod bora. I eto, u ovoj godini mi se dogodilo sve, od Eurosonga, početka solo karijere, Splita, Šibenskog festivala što će doći i ženidbe, beba, što još može', priča Škugor a priču o njemu pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene