Marko Tolja progovorio je o zarukama. Otkrio je detalje i razočarao Ninu Badrić.

Galerija


Pjevač Marko Tolja nedavno je zaručio svoju dugogodišnju djevojku Anu, a na zarukama mu je javno čestitala Nina Badrić. I to usred emisije "Petkom s Petkom" u kojoj su oboje gostovali. Nina je Marku poželjela sve najbolje, no njezina sreća zbog zaruka dragog kolege nije dugo potrajala. Marko je otkrio detalje zaruka i poprilično razočarao Ninu.

Vezani članci Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar Nina Badrić Ovo su najslušanije domaće pjesme u 2019. godini, jeste li ih pjevušili i vi?

"Prošnja nije bila romantična. Isplanirao sam da bude jako romantično, ali na kraju su mi vremenske nepogode sve pokvarile. Bilo je ono kao "ajde", ispričao je Marko i Ninu ostavio vidno šokiranu.

Nina Badrić, Marko Tolja (FOTO: Instagram)
Nina Badrić, Marko Tolja (FOTO: Instagram)

"Isuse Bože", zavapila je pjevačica koja se takvom odgovoru definitivno nije nadala. Vremenske nepogode pokvarile su mu zaruke, a mi se toplo nadamo da mu neće pokvariti i brak u koji će uskoro uploviti. Nininu reakciju pogledajte u videu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.