nisu još kupili robicu

Marko Tolja progovorio o braku i djetetu koje uskoro stiže: ''Imamo malo problema sa imenima''

Marko Tolja, Ana Ivančević (FOTO: Instagram) Marko Tolja, Ana Ivančević (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Tolja, Ana Ivančević (FOTO: Instagram) Marko Tolja za IN magazin otkrio detalje iz ljubavnog života (Foto: Dnevnik.hr) Marko Tolja za IN magazin otkrio detalje iz ljubavnog života (Foto: Dnevnik.hr) +0 Marko Tolja za IN magazin otkrio detalje iz ljubavnog života (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Marku Tolji ne nedostaje razloga za sreću. Ovog je ljeta uplovio u bračnu luku, a početkom sljedeće godine postat će otac. Iako ne voli govoriti o svojem ljubavnom životu, za IN Magazin je ipak otkrio nekoliko detalja. Vjenčanje je bilo idilično, no kada je prosio svoju Anu, pomno isplaniran čin upropastile su vremenske neprilike.

Marko Tolja korača najsretnijim danima svojeg života. Ipak, pri prosidbi svoje dugogodišnje djevojke Ane stvari su malo izmaknule kontroli.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 2 Jedna stvar ostala je ista Omiljeni domaći pjevač prije 15 godina izgledao je poput tinejdžera, a danas je ponosni otac dvojice sinova

''Bilo je planirano, na kraju je ispalo spontano. Ja sam isplanirao nešto vrlo romantično što se na kraju nije desilo zbog vremenskih uvjet. Ja nisam neki suludi romantik koji će imati neke filmske scene u životu iako to možda ljudi misle o meni. Ja sam više ovako normalan, spontan lik i tako je na kraju ta prosidba i ispala. Očito je bila relativno ok kad je rekla da'', ispričao je Marko.

Marko i Ana vjenčali su se u Istri početkom srpnja. ''Bilo je super. Bilo je oko stotinjak ljudi, nije bila velika svadba, naši najbliži prijatelji, u Istri, u jednoj lijepoj stanciji, uz bazen, livadu, bez ikakvih protokola, bez rezanja torti, stvarno je bilo čarobno, jednostavno i onako kakvi smo zapravo mi'', otkrio je.

A Marku i Ani uskoro će se pridružiti najiščekivaniji gost. U veljači će postati roditelji.

''Mislim, već mi je sad taj suludi neki osjećaj da se u tom trbuhu nalazi nešto što smo mi napravili, što je živo i što je zdravo, što će bit naše dijete tako da mislim kad se rodi da će to bit prehićivanje života skroz. Nismo još ništa od odjeće nabavili. Imamo problema malo sa imenima, s dogovorom oko imena ali dogovorit ćemo se. Imamo još vremena par mjeseci'', priznaje Tolja.

Dok ne smišlja ime svojoj bebi, budući ponosni tata, radi punom parom. Za 10. studenog priprema velik koncert u Zagrebu, u Tvornici. Tolja obećava vatromet romantike. Zapjevat će najljepše ljubavne pjesme iz svoje karijere koje će ujediniti na novom albumu.

Što je još Marko otkrio, pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene