Šibenski slavuj Marko Škugor otkrio nam je kako uspijeva svaki put iznova natjerati svoju suprugu da se zaljubi u njega, a dvojica sinova nisu baš presretna što tata pjeva.

Galerija


Za ovog magistra ekonomije i stručnjaka za financije, Marka Škugora, kažu da ima nebeski dar - glasom dirnuti ravno u srce. Njegova pjesma ''Samo s tobom upoznao sam ljubav'' često na vjenčanjima izmami suze.

Vezani članci Marko Škugor (Foto: Screenshot) "Vagabundu": Marko Škugor snimio novu himnu Dalmacije! Marko Škugor (Foto: PR) Šibenski slavuj Marko Škugor objavio nasljednicu pjesme "Samo s tobom sam upoznao ljubav"!

''Mislim da je to uvijek bilo u meni. Možda sam u startu više dobivao onih junačkih pjesama na ''ho ruk'' kako se kaže, ali onda kad sam počeo dobivat ove ljubavne, onda je isplivalo iz mene ono što je uvijek čučalo'', otkriva Marko Škugor.

Iako ga publika najviše zna po ljubavnim baladama, Marko je ovih dana objavio novi pomalo drugačiji singl ''Vagabundu''.

''Opisuje život jednog Dalmatinca koji se susreće s pismom od malih nogu, luta po cijelom svijetu, svašta radi, i lipo i ružno i kaže na kraju Bogu - sada sudi ali pismu mi ne diraj'', objašnjava.

Marko je već pet godina u sretnom braku sa svojom Ivanom.

''Pa ona je mene vidjela prvi put. Vidjeli smo se na nekom koncertu, onda smo se par dana kasnije upoznali, onda si mislim ''pa ajmo se vidjeti opet, opet, opet'' i tako je krenulo i tako smo skužili da nećemo više moć jedno bez drugog'', otvoren je Marko.

Evo i prokušanog recepta kako rasplamsati ljubavnu vatru svakog dana iznova.

''Tu i tamo dođe na koji koncert pa kaže ''Svaki put se ponovno zaljubim u tebe! Posvetio sam joj cijeli album, ovaj zadnji'', priznao je.

Marko je i ponosni otac dvojice sinova. Andrija i Petar njegovo su najveće blago. Na pitanje kakav je otac, ovaj skromni Dalmatinac odgovara.

''Pa ja mislim da sam dobar. Teško je sebe hvalit. Mislim da sam dobar. Stariji sin nešto malo i pjevuši ali ne voli kada ja pjevam, onda uvijek kad tata ide iz kuće bude ''tata ide pjevat'', onda bude ''nemoj ić pivat više!'', otkriva.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Lana Jurčević čestitala dečku Valentinovo u prozirnoj majici: "Volim te iako si me danas živcirao"

Domaća dama slomljena srca: "Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata."

Severina u izlasku sa suprugom nakon dugo vremena, crna haljina istaknula njezinu vitku figuru

Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu