Zlato moje

Šibenski slavuj: 'Više se zapravo ni ne sjećam kako je bilo kad nisam bio otac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upoznajte jednog od najmlađih, a, mnogi se slažu, i najboljih domaćih tenora Marka Škugora.

Nakon što je napustio klapu Maslina, Marko Škugor šibenski slavuj koji trenutačno osvaja top liste obradom hita pokojnog Vinka Coce ''Zlato moje'', uspješno se otisnuo u solo vode. U razgovoru za In Magazin Marko je otkrio kako mu je najveće životno postignuće jednoipolgodišnji sin Andrija, dok mu je najveća kritičarka mlađa sestra, pjevačica Sara Škugor.

Pogledaj i ovo showbuzz Dalmatinskom puku POSLUŠAJTE posljednju pjesmu Vinka Coce - duet s klapom Cambi!

Pjesmom osvojio suprugu i srca publike: Škugor ima novi hit - 'Zlato moje'

Marko iza sebe već ima nastup na Eurosongu s Klapom s mora i pobjedu na prošlogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom posvećenom pokojnom Vinku Coci. Trenutačno eter osvaja obradom Cocina hita 'Zlato moje'. Samo za In Magazin otpjevao je refren svoje najnovije pjesme, za koju je njezin autor, hitmejker Neno Ninčević, uvjeren da će postati hit.

A da krv nije voda, pokazuje i primjer Markove 5 godina mlađe sestre Sare, koja također uspješno pliva glazbenim vodama. Jedno drugom su, kaže, najveća potpora, ali i kritičari, a ovog ljeta će imati i nekoliko zajedničkih nastupa.

'Moja žena je za mene sve ono što sam oduvijek htio'

'Kritični jesmo, ako nam se nešto bar malo ne sviđa, odmah kažemo jedno drugome. Ako ne možemo mi jedno drugome, onda tko će kome reć', rekao je Marko.

Središte Markova svijeta su supruga Ivana i jednoipolgodišnji sinčić Andrija: 'Više se zapravo ni ne sjećam kako je bilo kad nisam bio otac. Uskoro ćemo još koje, premalo nam je ovo, idemo dalje', najavio je Marko.

Iako je svjestan da se bliže oltaru bolje čuje, Marko zasad ne planira preseljenje iz rodnog Šibenika u metropolu. 'Razmišljali smo i o tome, ali baka servis, to ne može nitko zamijenit, tako da tu smo sigurno do daljnjega', rekao je Škugor.

Što je još otkrio ovaj talentirani pjevač pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene