Odlazi iz Dinama?

DETALJI ŽIVOTA DINAMOVOG BISERA Emotivni rastanak s prijateljem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon velikog transfera Marka Pjace u talijanski Juventus, sve su glasnija šuškanja kako se na Maksimirskom travnjaku neće još dugo zadržati ni Marko Rog.

Zamislite da vam se ostvare sve želje o kojima ste maštali kao dijete. Upravo takav svoj san živi Marko Rog. Prije dvije godine prešao je u prvu ligu, da bi već godinu poslije zaigrao u dresu Modrih, a zatim je uslijedio i poziv u reprezentaciju i nastup na Europskom nogometnom prvenstvu. Dinamov nogometaš, Marko Rog otkrio je kako se osjećao kada je dobio poziv za reprezentaciju. 'Nema za mene nešto više, to je ipak nešto najljepše što se može dogoditi svakom igraču, tako da sam stvarno sretan'. Kao najemotivniji trenutak pamti ispadanje s Eura.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Mislim da je za sve najemotivnije bilo to ispadanje, koje nam je jako teško svima palo jer smo znali da odlično igramo i da možemo daleko. Ali to je sport, ne pobjeđuje uvijek bolji i onaj koji to zaslužuje', priznaje Marko koji se otkrio detalje iz privatnog života.
'Imao sam jako lijepo djetinjstvo, imam starijeg brata i dvije mlađe sestre, u stvarno prekrasnoj obitelji i svi smo jako povezani. Imam jako puno bratića i sestrični, stvarno mislim da sam odrastao u jako lijepom okruženju. Dosta je velika obitelj i hvala Bogu na tome, mislim da nema ljepšeg od toga', rekao je Marko. Iako je Marko jako mlad, priznao je da priželjkuje veliku obitelj.

'Pa sigurno da bi volio, pogotovo kad znam kako je meni bilo, teško mi se sada naviknuti, kad sam ovdje sam u stanu jer uvijek sam imao punu kuću doma, tako da mi je malo čudno kad je tišina u stanu, ali dobro, navikavam se'. Priznao je da odlično slaže sa svojim starijim bratom.

Pogledajte i kćerkicu Ivana Perišića koja je proslavila drugi rođendan.

'Uvijek smo tu ako treba šta pomoći, i ja i brat, uvijek nas mogu sve pitati, imamo stvarno dobar odnos, nadam se da će tako ostati'
No osim obitelji, u narednim će mu danima nedostajati i suigrač, imenjak i prijatelj, Marko Pjaca, koji je u talijanski Juventus prešao za 23 milijuna eura. Njegov prelazak doživio je dosta emotivno.

'Nisam baš plakao, ali naravno da mi nije lako, teško je izgubiti nekoga, kad ode netko s kim si dobar i s kim se družiš godinu dana i više, onda kad najednom ode, ali to je nogomet. Malo smo profeštali u svlačionicama, nije bilo ništa posebno, ali bit će još vremena, sigurno. Čujemo se i sad, on malo odmara, dobio je par dana slobodnog, tako da će se vratiti u petak u Zagreb, pa ćemo se vjerojatno i vidjeti'

Ono što se ne vidi je Markova tetovaža. Iako brojni nogometaši ih danas imaju, Marko nije jedan od njih. 'Nemam i mislim da ni neću imati, nisam baš taj tip. Sad je možda čak više in da nemaš tetovažu nego da je imaš. Kako ste i rekli, stvarno je skoro svi imaju, ali ja se ne vidim u tome, a nadam se da će tako i ostati'.

Cijeli prilog pogledajte u IN magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene